Baby og zoneterapi

Hos Blid Zoneterapi tilbyder jeg som en del af mine ydelser zoneterapi til spædbørn.

Jeg har specialiseret mig i at behandle babyer og har mange års erfaring.

Der behøver ikke at gå mange uger, før din baby er klar til at modtage zoneterapi, faktisk er det helt normalt at begynde i  ammealderen. Herudover kan det i de første måneder være en del mere gavnligt end senere hen, da babyer ofte kan have brug for at blive hjulpet lidt på vej helbredsmæssigt.

Nogle babyer fødes med en lille skævhed i nakken. Zoneterapi nakkespænding afhjælper nakkesmerter.

Dog er zoneterapi altid en effektivt behandling til forebyggelse af sygdom uanset alder. Udover den positive effekt af den blide zoneterapi vil din baby ligeledes nyde den kropslige kontakt.

Ved hjælp af zoneterapi til babyer kan jeg afhjælpe dit barn med fysiske startvanskeligheder såsom:

 

Behandlingsforløb

En baby har normalt ikke brug for en behandling af længere tids varighed ligesom et voksent menneske har. Ofte vil mellem 10-20 minutter være tilstrækkeligt. Jeg sætter altid god tid af til behandlingen, så der er tid til, at den lille får mad og kan blive skiftet. Med afsæt i min erfaring ved jeg, at der som regel ikke skal så mange behandlinger til før den lille har det bedre - omkring 3 behandlinger for babyer.

En behandling hos mig er hjælp til selvhjælp, så du får ofte råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt være råd om ændringer i kost, vejrtrækningsøvelser, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på.

Jeg tager udgangspunkt i det enkelte barn og er altid meget opmærksom på babyens signaler under behandlingen. Træthed kan opstå og i visse tilfælde vil det være bedst at afslutte behandlingen lidt før tid.

Der kan derfor forekomme få ændringer i varigheden af en zoneterapi-behandling. Du er meget velkommen til at ringe til mig for nærmere information omkring blid zoneterapi til din baby.

Ved konsultation vil vi sammen afdække behovet for zoneterapi til din baby samt fastlægge et tidsinterval mellem hver behandling. Herudover vil vi drøfte eventuelle reaktioner som følge af behandlingen.

Skab fysisk velvære for din baby gennem blid zoneterapi.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød