Zoneterapi mod kræft

Kræft - zoneterapi mod kræft hjælper dig gennem sygdomsforløbet

For mange mennesker der får stillet diagnosen kræft, vender det op og ned på hverdagen. I forbindelse med kræft har du udsigt til et langt sygdomsforløb, hvor operationer, kemoterapi og behandlingsforløb hurtigt bliver en del af hverdagen og dine daglige rutiner ændres. Tankerne sættes i gang og angsten for at dø trænger sig på.  

Da en positiv tankegang er vigtigt for livskvalitet, helbredelse og livskvalitet, er det af stor betydning for patienten selv at tage hånd om sin situation. Zoneterapi helbreder ikke kræft, men er en god behandlingsform som sideløbende og støttende behandling, mens du får kemoterapi.

 

Kom bedre igennem kemoterapien 

Kemoterapi bliver som regel en stor del af hverdagen, da det er den hyppigst anvendte metode til behandling af kræft. Men som med mange andre medicinske behandlingsformer, er der mange bivirkninger forbundet med kemoterapi, som ofte kan tage pusten fra selv de stærkeste. Det er meget forskelligt, hvordan man reagerer, men under behandling med kemoterapi, kan der opstå bivirkninger som;

  • Kvalme
  • Smerter i muskler og led
  • Tab af energi
  • Dårlig fordøjelse
  • Tab af hår

 

Samspillet mellem angsten for din sygdom og de fysiologiske ændringer, som du gennemgår, kan gøre hverdagen besværlig at komme igennem. Zoneterapi kan bruges som supplerende behandlingsform, til at afhjælpe disse bivirkninger, så man kan få en mere normal hverdag, og genvinde noget af den samme livskvalitet som for sygdomsforløbet startede. Zoneterapi og kræft kan derfor gå hånd i hånd for at forbedre din hverdag.

 

Zoneterapi mod kræft - for en nemmere hverdag

Zoneterapi mod kræft kan hjælpe med at øge kroppens modstands og regenerationskraft. Vi tilbyder zoneterapi til kræftpatienter som en støtte til at komme igennem kemobehandlingen, så man undgår de bivirkninger, der kan forekomme. Zoneterapien går ikke kun ind og lindre bivirkninger ved kemobehandling, men har i lige så høj grad en afslappende og angstdæmpende effekt på kræftpatienter.

Med denne behandlingsmetode, kan du derfor få noget af den samme livskvalitet tilbage. Din velvære og sundhed kan forbedres, og du vil måske opnå mere overskud i hverdagen, som du kan bruge på andet end sygdommen.

Her kan du læse mere om blid zoneterapi, og hvordan det kan hjælpe dig

 

Zoneterapi efter behov

Vi giver gerne zoneterapi lige efter du har fået kemoterapi – gerne samme dag og senest dagen efter. Du kan sagtens få zoneterapi med 1 uges mellemrum. De fleste gange gør vi det, at vi styrker kroppen med zoneterapi nogle gang, og så fortsætter du med at få zoneterapi lige efter kemoterapien.  

Nogle personer vil reagere kraftigere end andre, men alle vil opleve positive reaktioner på zoneterapi mod kræft.  Så ønsker du at genvinde noget af den samme livskvalitet og glæde, der før har omfavnet dig, kan du med fordel prøve zoneterapi, som supplerende behandlingsform i dit kræftforløb.

Hvis du ønsker at høre mere om zoneterapi mod kræft, så kontakt én af vores behandlere. Du finder oversigten her.

 

Blid Zoneterapi tilbyder også

Udover zoneterapi mod stress tilbyder jeg også behandling for følgende;

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook