Baby søvnproblemer og zoneterapi

Har din baby svært ved at falde i søvn? Så prøv mild og blid zoneterapi 

En god nattesøvn er afgørende for din babys trivsel, helbred og udvikling. Har din baby søvnproblemer kan dit barn blive irriteret og føle sig utilpas. Babyen kan også blive mere modtagelig overfor infektioner, og når babyen har søvnproblemer, er det ikke kun en belastning for barnet men også for dig som forælder. Det kan være meget frustrerende at stå med en grædende baby midt om natten og føle, at intet virker. Hvis din baby har søvnproblemer, så kan du overveje at prøve zoneterapi. Det er en meget blid og mild behandlingsform, og de fleste babyer kan godt lide berøringen fra zoneterapien.

 

Zoneterapi baby søvn – hvordan foregår behandlingen? 

Zoneterapi kan afhjælpe din babys søvnproblemer, så I som forældre kan få en nemmere hverdag og samtidig forbedre barnets trivsel og helbred. Alle babyer er forskellige, og derfor er alle behandlingerne individuelle. For de fleste babyer vil det typisk tage en 3 - 4 behandlinger for at få det optimale udbytte af zoneterapien. En behandling med baby zoneterapi varer et sted mellem 15 - 20 min. alt efter barnets behov. Vi sætter altid god tid at til hver behandling, så der er tid til at give barnet mad og finde ro, så babyen føler sig godt tilpas.

Vi anbefaler, at der ikke går mere end 2-3 dage imellem behandlingerne, da det giver den bedste effekt. Behandlingen foregår typisk ved, at babyen ligger på briksen eller bliver ammet, da det er vigtigt, at barnet føler sig tryg. Man kan begynde meget tidligt med zoneterapi - faktisk helt fra fødslen, og det gælder også for tidligt fødte babyer. Udover at afhjælpe søvnproblemer baby, så kan zoneterapi også hjælpe babyer og børn af med følgende problemer:

 

Du finder mere information om zoneterapi for babyer her.

 

Stor erfaring med baby søvnproblemer og zoneterapi 

Igennem de seneste 9 år har Merete behandlet mange børn med forskellige lidelser. Hun har specialiseret sig i at behandle børn og babyer med en meget blid og mild form for zoneterapi. Hun afholder også babymassagekurser. Hun er uddannet pædagogisk assistent, og hun har derfor arbejdet med børn i mange år. Hun trækker på disse erfaringer, når hun behandler børn, og hendes klinik er meget børnevenlig. Hun brænder for at hjælpe børn og babyer og har hjulpet mange babyer med søvnproblemer. Merete har uddannet alle de babyzoneterapeuter, der er i Blid Zoneterapi Gruppen

Du kan læse tidligere kunders udtalelser her.

 

Skal vi hjælpe din baby af med søvnproblemerne? Så kontakt os i dag 

Vi har mange års erfaring med baby søvnproblemer og zoneterapi, og vi er klar til at hjælpe dit barn af med problemerne, så du kan få en nemmere hverdag, og dit barn kan trives bedre.

Hvis du ønsker at bestille en tid, kan du booke her.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte én af os, find den nærmeste behandler her.

Eller læs mere om, hvordan et babymassage kursus kan afhjæle din babys søvnproblemer.

 

Gratis videoguide

Her får du en gratis videoguide til, hvordan du selv med zoneterapi kan afhjælpe dit barns søvnproblemer og derved give dit barn ro.

 

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook