Immunforsvar

Styrk dit barns immunforsvar gennem zoneterapi

Hvis dit barn har nedsat immunforsvar, er det ofte mere tilbøjelig til at blive ramt af forskellige sygdomme såsom influenza, mellemørebetændelse, forkølelse eller noget helt fjerde. Det kan være frustrerende for dig som forælder, da det aldrig er sjovt, at se sit barn være syg. Det kan også betyde, at dit barn i nogle tilfælde ikke kan deltage i lege eller andre begivenheder på lige fod med andre børn, hvilket kan virke isolerende for dit barn. Derfor er det vigtigt for os, at kunne hjælpe dit barn til et styrket immunforsvar gennem vores blide behandlinger med zoneterapi.

 

Der er mange årsager til et svækket immunforsvar

Et dårlig immunforsvar kan skyldes mange forskellige ting. Eksempelvis kan en stresset hverdag forårsage et svækket immunforsvar hos dit barn. Selvom et barn har langt færre forpligtigelser end voksne, kan det sagtens opleve en presset og hektisk hverdag, hvis du som forælder eksempelvis selv har travlt. Vi anbefaler derfor altid nogle forskellige ting, som I kan arbejde med derhjemme, for at få styrket immunforsvaret hos dit barn:

  • Få masser af søvn
  • Sørg for at få varieret kost
  • Drik meget vand
  • Sørg for at få slappet af
  • Brug naturen og få masser frisk luft
     

Ovenstående punkter kan bidrage til at få dit barns immunforsvar styrket, men nogle gange er kroppen nødt til at have lidt hjælp, hvilket vi tilbyder gennem vores zoneterapeutiske behandlinger.

Du kan læse mere om zoneterapi til børn her.

 

Hvordan kan vi, gennem zoneterapi, hjælpe dit barn?

Filosofien bag vores behandlinger med zoneterapi er at hjælpe kroppen til at hjælpe sig selv. Vi bruger derfor ingen unaturlige supplementer – det er udelukkende din krop, der gør arbejdet - vi hjælper den blot på vej.

Når I kommer hos os, sætter vi god tid af til at lære både dig og dit barn at kende, hvorefter vi gennemgår, hvordan behandlingen vil foregå. Det er vigtigt for os, at dit barn føler sig tryg, hvorfor vi også fortæller om hvad zoneterapi går ud på.

Ved at stimulere forskellige zoner på kroppen, løsner vi op i spændinger, så kroppen igen kan skabe balance i immunforsvaret. Vores behandlinger foregår altid med forsigtighed og med blide tryk, så også spædbørn kan få gavn af vores behandlinger.

Vi hjælper selvfølgelig også gerne hvis du har dårlig immunforsvar voksen.

Du kan læse mere om immunforsvar her eller vores behandler for styrket immunforsvar her. 

Vil du vide mere om hvad zoneterapi til spædbørn går ud på, så kan du læse meget mere om vores behandlinger her.

 

Bliv behandlet med zoneterapi mod forskellige sygdomme eller gener

Den største motivation gennem mine behandlinger er at kunne hjælpe andre. Derfor har vi dygtiggjort os i behandlingsformer mod forskellige sygdomme eller gener. Særlig har vi specialiseret os i zoneterapi til babyer og børn, så de kan få den bedste start på livet. Nedenfor kan du læse om nogle af de udfordringer vi har hjulpet børn af med via vores behandlinger:

 

Du kan læse meget mere om, hvordan vi arbejder og vores erfaring med zoneterapi her.
 

Vil du vide mere?

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dit barn til et styrket immunforsvar, eller har dit barn nogle udfordringer, som du ikke ved om zoneterapeutiske behandlinger kan afhjælpe? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en snak med dig om dit barns problemstilling og vurderer, hvorvidt vores behandlingsformer er den rette behandling.

Du kan finde vores kontaktinformationer her.

Du finder os eksempelvis i zoneterapi Nordsjælland i Hillerød og Charlottenlund, men du kan også finde en behandler i zoneterapi Aarhus og zoneterapi Jyllinge/Roskilde

Book en tid online her.
 

Gratis videoguide

Sådan styrker du dit barns immunforsvar med zoneterapi. Gratis videoguide med alle de gode zoneterapi punkter som hjælper dit barns til et bedre immunforsvar.

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook