Immunforsvar

Nænsom behandling der styrker barnets immunforsvar

Børn med et svagt immunforsvar er meget udsat for at få sygdomme. Det kan få betydning for barnets sociale aktiviteter og familielivet hvis barnet tit er syg.

Med zoneterapi kan barnet opleve at få et styrket immunforsvar, så barnet står stærkere overfor virus og bakterier.

 

Zoneterapi er effektivt mod nedsat immunforsvar

Der kan være flere ting som indvirker på et dårligt immunforsvar. Det kan være dårlig kost, en stresset hverdag og for lidt søvn eller motion.

Jeg sætter altid god tid af til behandlinger og tager udgangspunkt i det enkelte barn og dets behov. Det betyder at jeg kan give den rette behandling. Jeg sørger for at skabe en tryghed for barnet, og for større børn snakker jeg med dem om, hvad zoneterapi er. Til de mindre børn er der masser af legetøj og bøger, som er med til at skabe en tryg situation. På den måde sørger jeg for, at de er afslappede og kan nyde behandlingen.

Ved blidt at stimulere de forskellige zoner, kan jeg løsne spændinger i kroppen og hjælpe til at bringe immunforsvaret i balance. Resultatet er, at dine børn står stærkere over for influenza, mellemørebetændelse, forkølelse, bi-og pandehule og bronkitis.

En behandling hos mig er hjælp til selvhjælp, så du som forældre får ofte råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt være råd om ændringer i kost, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på.

Kontakt mig på tlf. 50 94 04 04 eller info@blid-zoneterapi.dk for at høre nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dit barn til at få styrket immunforsvaret, så de raske perioder bliver forlænget.

Book en tid online her.

 

Gratis videoguide

Sådan styrker du dit barns immunforsvar med zoneterapi. Gratis videoguide med alle de gode zoneterapi punkter som hjælper dit barns til et bedre immunforsvar.

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)

Klinikken

Blid Zoneterapi

Behandlerhuset

Slotsgade 15,1.tv

3400 Hillerød