Ondt i maven?

Har din baby ondt i maven? Blid zoneterapi kan være vejen til velvære

Hvis du har et spædbarn med ondt i maven, så ved du at det kan være kilde til stor frustration. Det er en ubehagelig situation, både for jer som forældre og for barnet, når man står med en baby med ondt i maven. Desværre er det en af de mest hyppige problemer babyer og spædbørn er udsat for. Men der er hjælp at hente. Vi har nemlig god erfaring med at afhjælpe baby mavesmerter gennem vores blide behandlingsformer inden for zoneterapi.

Børn i alle aldre er desværre disponeret over for mavesmerter. Har en baby på 2 uger ondt i maven, er det dog ikke altid nemt at finde forklaringen og man kan ofte være i tvivl om, hvad man kan gøre. Hos Blid Zoneterapi er du og dit barn i trygge hænder. Vi har mange års erfaring, bl.a. med at hjælpe, hvis din baby har ondt i maven. Zoneterapi baby maveproblemer afhjælper børns gener allerede efter få behandlinger.

Få 5 gode råd til at hjæle din baby med ondt i maven her.

 

Behandling af baby mavesmerter

Hos os kan dit barn få behandlingen 'ondt i maven spædbarn', hvor vi afhjælper din babys mavesmerter. Der kan være flere årsager til at din baby har ondt i maven. Det kan bl.a. være et tegn på kolik. Her er det vigtigt at reagere og være opmærksom, hvis man har spædbørn med ondt i maven. Med baby ondt i maven zoneterapi vil jeg afhjælpe dit barns problemer. 

Hvis din baby lider af kolik, kan du læse mere om baby kolik her

Hos Blid Zoneterapi tilbyder vi zoneterapi mod mavesmerter, som en blid og naturlig behandlingsform, der kan være med til at hjælpe på dit barns symptomer og sætte gang i tarmsystemet på ny. Derudover har massagen en gavnende virkning på din babys immunforsvar som en helhed.  De fleste babyer nyder behandlingen og effekten plejer at vise sig hurtigt.

Har din baby mavekneb? Så læs mere her.

Når du booker en behandling hos os, sætter vi god tid af til behandlingerne således der er tid til, at den lille kan få mad og blive skiftet. Normalt skal der omkring 3 behandlinger til, at afhjælpe mavesmerterne.

Book online her.

 

En behandling hos én af os er hjælp til selvhjælp, så du som forældre får ofte råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt være råd om:

  • Ændringer i kost
  • Vejrtrækningsøvelser
  • Kosttilskud
  • Hvilke zoner du med fordel kan trykke på

Du kan læse mere om, hvordan zoneterapi kan hjælpe din baby, når han eller hun har ondt i maven. Det kan du gøre her.

 

Hør mere om behandlingen og hvordan du selv kan hjælpe dit barn

Har dit spædbarn ondt i maven, er du altid velkommen til at ringe til Blid Zoneterapi. Med vores viden inden for baby ondt i maven behandling, hjælper vi dig hvis du har spørgsmål, eller er interesseret i at høre mere om behandling af ondt i maven spædbørn. 

Find den nærmeste behandler her.

Hvis du selv ønsker at gøre noget for dit barn, kan du prøve et mini babymassage kursus. Fordelene ved at booke et mini babymassage kursus er, at du her lærer at give dit barn en dejlig massage, og teknikker der kan hjælpe på søvn, immunforsvar og fordøjelsen. På denne måde kan du blive din egen ondt i maven baby behandler.   

På denne side kan du læse mere, og se hvornår næste mini babymassage kursus bliver afholdt.

 

Gratis videoguide mod ondt i maven

Lille gratis videoguide om, hvordan du kan hjælpe din baby med ondt i maven.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook