Forstoppelse spædbørn

Er du forælder til et spædbarn, der lider af forstoppelse?

Så kender du sandsynligvis til de lange dage og søvnløse nætter, hvor dit barn virker utilpas og dens gråd tager til. Ved forstoppelse vil dit barn ofte være plaget af, at han/hun forsøger at presse uden resultat, og dette skaber mavekneb hos den lille.

Baby mavekneb er et hyppigt problem, som efterlader mange småbørnsforældre med en følelse af magtesløshed, da det kan være svært at finde en forklaring og mulig løsning. Hos Blid Zoneterapi kan dit barn afhjælpes med sit ubehag i maven, da vi ved hjælp af blide tryk kan være med til at lindre mavekneb og udføre behandling af forstoppelse spædbørn.    

 

Zoneterapi mod forstoppelse spædbørn

Zoneterapi kan have en gavnlig virkning ved at sætte tarmsystemet i gang, da vi kan skabe balance i den lille krop med denne behandlingsform. Den blide og naturlige behandling vil have fokus på at afhjælpe spædbarnets mavesmerter, hvilket vi kan opnå ved at stimulere forskellige zoner på dit barns krop.

Når du kommer til behandling vil vi lave en grundig journal, hvor du fortæller om din babys reaktioner, fødslen mm. Derefter får din baby zoneterapi, hvor vi med blide tryk på fødderne og nogen gange kroppen, hjælper din babys tarme til at arbejde bedre.

Under behandlingen vil vi holde øje med dit barns signaler og vi kan mærke hvilke punkter, der er de rette i den individuelle behandling. De fleste spædbørn vil under behandlingen udvise velbehag, og effekten fra behandlingen vil i ofte vise sig relativt hurtigt.

Under behandlingen vil du og dit spædbarn være i fokus, og der er god tid til at give mad, skifte den lille og stille spørgsmål.

Ud fra vores erfaring med behandling af forstoppelse hos spædbørn, vil det kræve omkring 3 behandlinger før smerterne begynder at aftage, men det vil som regel allerede være muligt at opleve en virkning efter første behandling.

 

Blid zoneterapi har hjulpet flere spædbørn

Blid Zoneterapi har specialiseret sig i zoneterapi til babyer, børn og i babymassage. Behandlingerne tager altid udgangspunkt i dit barns specifikke behov, hvor vi har et stort fokus på at hjælpe de små, så de kan få det bedre, såsom med spædbørn forstoppelse.

Hvis du vil vide mere om, hvad blid zoneterapi går ud på, kan du læse mere her.

I forbindelse med behandlingerne, rådgiver vi dig ligeledes i, hvilke metoder du selv kan anvende, når dit spædbarn har mavekneb.

Disse råd drejer sig bl.a. om:

  • Gavnlige vejrtrækningsøvelser
  • Dit barns zoner, som du selv kan trykke på
  • Mulige ændringer til dit barns kost
  • Kosttilskud som dit børn har gavn af

 

Vil du have mere information, så kontakt mig gerne

Har du spørgsmål om blid zoneterapi, eller mere konkret til forstoppelse spædbørn og hvordan vi kan afhjælpe dit barn med sin forstoppelse, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på side, og jeg vil besvare din henvendelse snarest.

Du kan også finde kontaktinformationer her.

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)

Online booking 

Booking telefon

Online booking kl. 08-17: 30607445
eller find den nærmeste kliniks 
telefonnummer her

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Charlottenlund

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Ordrupvej 76A,
2900 Charlottenlund

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook