Forstoppelse spædbørn

Har dit spædbarn ondt i maven?

Så kan det være forstoppelse. Forstoppelse hos spædbørn er både en smertefuld og ubehagelig oplevelse for det lille barn. Ved forstoppelse bliver afføringen fastere og mere hård. Dette gør det vanskeligt for spædbørn at komme af med afføringen. Jeg har gode erfaringer med zoneterapi mod hård mave.

 

Behandling af baby mavesmerter

Hos Blid Zoneterapi tilbyder jeg mild og blid zoneterapi som kan behandle spædbørn med forstoppelse, så de kan komme af med deres afføring. Igennem lette tryk på de zoner der stimulerer spædbarnets fordøjelsessystem, kan det sætte gang i fordøjelsessystemet og afhjælpe forstoppelsen. Når spædbarnet er mere roligt og får regelmæssig afføring, kan det være tegn på, at behandlingen virker.

Jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte barn. Det betyder, at jeg sørger for at skabe tryghed og nærvær med det lille barn for at skabe den bedst mulige oplevelse med zoneterapi. Fordi spædbørn ikke kan tåle det samme som voksne, er zoneterapi hos spædbørn meget mild og behandlingen kortere. Antallet af gange vil afhænge af det enkelte barn og hvor svær forstoppelsen er.

Her kan du læse mere om, hvordan jeg kan hjælpe med de mavekneb spædbørn måtte opleve

 

Ønsker du zoneterapi mod forstoppelse spædbørn?

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte mig på telefon 50 940 404 eller på info@blid-zoneterapi.dk om hvordan zoneterapi kan behandle forstoppelse spædbørn. 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)

Klinikken

Blid Zoneterapi

Behandlerhuset

Slotsgade 15,1.tv

3400 Hillerød