Har zoneterapi bivirkninger?

Zoneterapi hjælper kroppen til selvhjælp

Zoneterapi er en mild behandlingsform, som har en positiv indvirkning på kroppen, men den har ingen deciderede negative bivirkninger. Du eller dit barn kan derfor trygt blive behandlet med zoneterapi og få afhjulpet smerter, stress og opnå generelt velvære.

 

Har zoneterapi bivirkninger? – Den længere forklaring

Det er forskelligt, hvordan kroppen reagerer på zoneterapi. Ofte bliver du afslappet og træt under og efter selve behandlingen, men du vil ikke opleve nogle deciderede bivirkninger. Efter behandling kan ens urin og afføring samt hyppigheden af toiletbesøg ændre sig i en kort periode.

Jeg har også erfaring med, at symptomerne, der modtages behandling for, forværres en smule efter behandling hos nogle, hvilket er et tegn på, at kroppen er i gang med helbredelsesprocessen.

Der er derfor ingen større bivirkninger ved behandling med zoneterapi og du kan derfor trygt blive behandlet med zoneterapi hos mig. Jeg står også altid klar til at besvare ethvert spørgsmål, hvis du stadig er i tvivl om, har zoneterapi bivirkninger.

 

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en behandlingsform, som anvender blide tryk til at hjælpe kroppen til selvhjælp. Gennem tryk på punkter under fødderne, som er forbundet til resten af kroppen, kan forskellige problematikker afhjælpes ved at aktivere kroppens helbredende energier. Zoneterapi er derfor en alternativ, men anerkendt behandlingsform, som flere og flere benytter sig af.

Du kan læse mere om, hvad er zoneterapi her.

 

Hvad kan zoneterapi afhjælpe?

Jeg har gode erfaringer med, at zoneterapi kan afhjælpe mange forskellige problematikker og skabe generelt velvære hos både babyer, børn og voksne.

Hos babyer og børn kan jeg blandt andet afhjælpe:

 

Hos voksne afhjælper jeg ofte:

 

Du kan læse mere om, hvad kan zoneterapi afhjælpe her.

 

Jeg har dig og dit barn i fokus

Jeg har mange års erfaring som zoneterapeut og har hjulpet mange klienter med vidt forskellige problematikker. Mine behandlinger tager altid udgangspunkt i dig eller dit barns udfordringer, hvor vi sammen taler om, hvad du ønsker hjælp til. Jeg tilpasser derfor også altid behandlingen efter dit barns behov, så det bliver en tryg og behagelig oplevelse for jer begge. Søskende er også altid velkommen i klinikken, hvor jeg har legetøj til rådighed.

 

Kontakt mig og hør mere

Døjer du eller dit barn med maveproblemer, smerter, søvnproblemer eller noget helt andet, bør du overveje zoneterapi, som kan gøre en forskel. Med mine mange års erfaring står jeg klar til at rådgive og behandle, så du eller dit barn igen kan opnå velvære.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål til zoneterapi behandling, zoneterapi bivirkninger eller noget helt tredje.

Find kontaktoplysninger her.

Du kan også gå direkte til booking her. 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød