Har zoneterapi bivirkninger?

Zoneterapi hjælper kroppen til selvhjælp

Zoneterapi er en mild behandlingsform, som har en positiv indvirkning på kroppen, men den har ingen deciderede negative bivirkninger. Du eller dit barn kan derfor trygt blive behandlet med zoneterapi og få afhjulpet smerter, stress og opnå generelt velvære.

 

Har zoneterapi bivirkninger? – Den længere forklaring

Det er forskelligt, hvordan kroppen reagerer på zoneterapi. Ofte bliver du afslappet og træt under og efter selve behandlingen, men du vil ikke opleve nogle deciderede bivirkninger. Efter behandling kan ens urin og afføring samt hyppigheden af toiletbesøg ændre sig i en kort periode.

Vi har også erfaring med, at symptomerne, der modtages behandling for, forværres en smule efter behandling hos nogle, hvilket er et tegn på, at kroppen er i gang med helbredelsesprocessen.

Der er derfor ingen større bivirkninger ved behandling med zoneterapi og du kan derfor trygt blive behandlet med zoneterapi hos os. Vi står også altid klar til at besvare ethvert spørgsmål, hvis du stadig er i tvivl om, har zoneterapi bivirkninger.

 

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en behandlingsform, som anvender blide tryk til at hjælpe kroppen til selvhjælp. Gennem tryk på punkter under fødderne, som er forbundet til resten af kroppen, kan forskellige problematikker afhjælpes ved at aktivere kroppens helbredende energier. Zoneterapi er derfor en alternativ, men anerkendt behandlingsform, som flere og flere benytter sig af.

Du kan læse mere om, hvad er zoneterapi her.

 

Hvad kan zoneterapi afhjælpe?

Vi har gode erfaringer med, at zoneterapi kan afhjælpe mange forskellige problematikker og skabe generelt velvære hos både babyer, børn og voksne.

Hos babyer og børn kan vi blandt andet afhjælpe:

 

Hos voksne afhjælper vi ofte:

 

Du kan læse mere om, hvad kan zoneterapi afhjælpe her.

 

Vi har dig og dit barn i fokus

Vi har mange års erfaring som zoneterapeuter og har hjulpet mange klienter med vidt forskellige problematikker. Vores behandlinger tager altid udgangspunkt i dig eller dit barns udfordringer, hvor vi sammen taler om, hvad du ønsker hjælp til. Vi tilpasser derfor også altid behandlingen efter dit barns behov, så det bliver en tryg og behagelig oplevelse for jer begge. Søskende er også altid velkommen i klinikken, hvor Vi har lidt legetøj til rådighed.

 

Kontakt mig og hør mere

Døjer du eller dit barn med maveproblemer, smerter, søvnproblemer eller noget helt andet, bør du overveje zoneterapi, som kan gøre en forskel. Med mine mange års erfaring står vi klar til at rådgive og behandle, så du eller dit barn igen kan opnå velvære.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til zoneterapi behandling, zoneterapi bivirkninger eller noget helt tredje.

Find kontaktoplysninger her.

Du kan også gå direkte til booking her. 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook