Zoneterapi mod barnløshed

Ønsker du at blive gravid?

Det er langt fra ualmindeligt, at kvinder og par oplever udfordringer med at blive gravide. Der er derfor flere og flere, der opsøger zoneterapi mod barnløshed. Hos Blid Zoneterapi kan vi gennem behandling med zoneterapi medvirke til at skabe balance i kroppen - både i forhold til dit nervesystem, din cyklus og din mentale tilstand og dermed give dig de bedste forudsætninger for at blive gravid.  

 

Benyt dig af zoneterapi for at blive gravid

Der kan være mange forskellige årsager til, hvorfor netop du har svært ved at blive gravid. Vores zoneterapi barnløshed behandling tager udgangspunkt i, at det er vigtigt at have balance i kroppen, for at kunne blive gravid – og imens man er gravid.  

Ofte er det ikke kun fysiske udfordringer, der er medvirkende til at forhindre en graviditet, da din psykiske tilstand også spiller en vigtig rolle. Din krop er generelt mere modtagelig over for en graviditet, hvis du er i en tilstand af ro og velvære fremfor at være stresset. 

Vores zoneterapi mod barnløshed fokuserer derfor også på din psyke ved at skabe balance, nedsætte stress og give nervesystemet ro. På denne måde kan en behandling hos Blid Zoneterapi øge dine chancer for at blive gravid.  

Sammen skaber vi den behandling du har brug for, som også kan indebære ændringer i kost, vitamintilskud samt vejrtrækningsøvelser og lignende, som du får til opgave efter behandling hos os.  

Læs mere om zoneterapi og fertilitet her.

 

Er der nogle bivirkninger ved zoneterapi?

Zoneterapi er en alternativ og anerkendt behandlingsform, som gennem blide tryk hjælper kroppen til selvhjælp. Det er forskelligt fra person til person, hvordan kroppen reagerer på zoneterapi, men der er ingen bivirkninger ved behandlingen.  

Du kan ofte opleve nogle fysiske ændringer i kroppen. Langt de fleste oplever at blive træt og afslappet efter behandlingen og hyppigheden af toiletbesøg kan ændre sig for en kort stund. Dette er helt normalt og er blot et tegn på, at kroppen har påbegyndt sin helbredelsesproces.  

Hvis du har nogle spørgsmål til zoneterapi og selve virkningen, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig.  

Du kan læse mere om, hvad zoneterapi er her.

 

Hvad kan zoneterapi gøre for dig?

Udover at zoneterapi kan øge dine chancer for at blive gravid, kan den også afhjælpe en lang række andre gener, som ofte ses i forbindelse med barnløshed. Når du forsøger at blive gravid uden held, oplever mange en afmagt, som med tiden kan føre til stress og mange andre problematikker.  

Vi har erfaring med, at zoneterapi kan afhjælpe gener såsom:  

 

Se de mange problematikker min zoneterapi ofte kan påvirke her.  

 

Kontakt os og hør mere om zoneterapi mod barnløshed

Vi har mange års erfaring med zoneterapi mod barnløshed og vi står altid klar til at hjælpe dig med at forbedre dine chancer for en graviditet.  

Zoneterapi ønsker graviditet, kan være den behandling du mangler for at opnå graviditet. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig så kontakt os allerede i dag.  

Du finder vores kontaktoplysninger her.

Du finder os eksempelvis i zoneterapi Nordsjælland i Hillerød og Charlottenlund, men du kan også finde en behandler i zoneterapi Aarhus og zoneterapi Jyllinge/Roskilde

Ønsker du at booke tid med det samme, kan du gøre det her.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook