Baby kolik

Afhjælp dit barn med kolik med blid zoneterapi som behandling

Zoneterapi kan afhjælpe mange problemer for dit barn. Det er ikke alle ting vi lægger mærke til, men har du et barn med kolik, vil du ikke være i tvivl. Med en kolik baby behandling kan din lille guldklump hurtigt komme til hægterne igen.

 

Baby kolik – kend tegnene

Baby kolik er et problem, som sætter familielivet på prøve, og som der er mange teorier om. Kolik kan genkendes på babyens hyppige skrige-ture, de trækker fødderne op under sig som indikation på mavesmerter, har rumlen i maven og har problemer med at komme af med afføring eller luft. Her kan zoneterapi kolik baby hjælpe.

Vi har mange gode erfaringer med zoneterapi behandlinger for kolik hos babyer. Det kan være med til at afhjælpe problemet, så at babyen kan få mindsket smerterne. 

 

Baby kolik behandling

Kolik zoneterapi for babyer varer omkring 10-20 minutter, hvor vi tager udgangspunkt i babyens signaler under behandlingen. Vi trykker meget let på zonerne og stimulerer for eksempel barnets fordøjelsessystem, og stimulerer dermed barnet til at kunne komme af med mavesmerterne.

Vi sætter altid god tid af til behandlingen, så der er tid til, at den lille får mad og kan blive skiftet. Med afsæt i min erfaring, med baby zoneterapi, ved vi, at der som regel ikke skal særlige mange behandlinger til, før den lille har det bedre - omkring 3 behandlinger for kolik spædbørn.

En behandling hos én af os er hjælp til selvhjælp, for du får råd om, hvad du som forældre selv kan gøre. De råd kan blandt andet omhandle ændringer i kost, vejrtrækningsøvelser, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på.

Det er muligt at booke en tid online her

 

Med kolik zoneterapi vil dit barn hurtigt få det bedre

Du vil hurtigt kunne mærke på dit barn at behandlingen med zoneterapi kolik virker. Indikationer på, at kolik baby behandling har virket kan være, at dit barn er mere roligt og indtager mere føde end før. Zoneterapi mod kolik hos spædbørn kan være en stor hjælp for familien, da man hurtigere kan komme tilbage til en normal hverdag uden at barnet har smerter. 

Vi tilbyder forskellige kurser/undervisning, som kan være med til at afhjælpe kolik. Herigennem giver vi en lang række redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din og dit barns hverdag. 

Du kan læse mere om kurserne her.

Du er velkommen til at høre mere om vores behandling med blid kolik zoneterapi mod kolik hos spædbørn. Find den nærmeste behandler her.

Sådan hjælper du din baby mod kolik og ondt i maven

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook