Online behandling

Få online babymassagekursus og online zoneterapi og rådgivning, så du kan hjælpe dit barn og dig selv

Når man har en lille derhjemme, er det ikke altid nemt at skulle afsted til behandling. Derfor har jeg valgt at give rabat på min online behandling, så du kan få råd, vejledning og illustration i, hvordan du kan give dit barn zoneterapi, babymassage eller zoneterapi til dig selv.

 

Online Zoneterapi behandling og hjælp din baby derhjemme

Jeg tilbyder online rådgivning og zoneterapi behandling. Zoneterapi online foregår via Zoom, hvor jeg hvor jeg tager udgangspunkt i jeres behov og udfordringer og herudfra rådgiver og illustrerer, hvad du selv kan gøre for at hjælpe din baby eller dit barn.

Alt efter hvad din baby eller barn har brug for hjælp til, vil jeg komme ind på hvilke kostændringer, mælkesyrebakterier, vitaminer, homøopatiske dråber, zoner eller andet der kan hjælpe dit barn. Ligesom vi havde talt om, hvis vi havde siddet overfor hinanden i klinikken.

 

Få et babymassagekursus online og hjælp din baby derhjemme

Online babymassage foregår via Zoom, hvor jeg underviser dig i, hvordan du kan give din baby babymassage. Babymassage online er blidt, effektivt og helt sikkert med kyndig vejledning fra mig, så du ikke skal frygte at gøre noget forkert. Babymassage vil give din baby større velvære og skabe en dybere kontakt mellem dig og dit barn.

Det forgår via Zoom, hvor du masserer din baby, samtidig med at jeg viser dig strøgene på min dukke Anna.

Efterfølgende sender jeg vejledningen til dig på mail, så du kan huske det hele,

Du skal have olie, det kan være mandelolie eller kokosolie, pusleunderlag og stofbleer klar.

 

Det kan du få hjælp med 

Igennem den online behandling kan jeg blandt andet give sparring omkring hjælp til:

 

Jeg vil også rent praktisk kunne vise dig, hvilke zoner du kan trykke på din baby, så du kan hjælpe din lille med zoneterapi. På den måde lærer du også, hvordan du helt selv kan hjælpe din baby fremover.

 

Online behandling koster ikke meget 

Rent praktisk vil online behandling og rådgivning foregå over Zoom. Ved brug af Zoom vil du få tilsendt et link og jeg hjælper selvfølgelig, hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger Zoom. Selve sessionen vil cirka vare 40 minutter og koster normalt 500 kr. for børn og 600 kr. for voksne - men i denne tid vil jeg gerne give en rabatpris til bare 350 kr. for børn og 450 kr. for voksne for en behandling. Du kan booke din tid online - benyt online behandling. Du er også velkommen til at kontakt mig via mail, sms eller kontaktformular, så finder vi hurtigst muligt en tid.

Online Babymassage koster normalt 700 kr. - her har jeg sat rabatprisen til 400 kr. for 1 times eneundervisning online.

 

Hvorfor benytte sig af zoneterapi til babyer?

Zoneterapi er en meget blid og effektiv behandlingsform, som babyer oftest reagerer meget hurtigt på. Jeg har mulighed for at hjælpe babyer helt ned til amningsalderen, og min erfaring er, at spædbørn nyder zoneterapi - det er ren afslapning for dem. Zoneterapi til babyer er mere blidt og kortvarigt i forhold til voksne og derfor giver online behandling rigtig god mening. Her kan du læse mere om zoneterapi til babyer. 

 

Min erfaring

Jeg har otte års erfaring med zoneterapi, hvor jeg har specialiseret mig i blid zoneterapi til babyer og børn. Jeg har dog også rigtig god erfaring i zoneterapi til voksne, hvor jeg især har arbejdet med graviditetsgener og stress. Herudover har jeg også erfaring med at undervise i babymassage, zoneterapi og gymnastik. Vil du gerne læse mere om mig og min erfaring med zoneterapi, så kan du se min profil her. 

 

Kontakt mig allerede i dag

Det er muligt at booke online behandling ved at sende mig en mail eller sms. Du finder mine kontaktoplysninger her.  eller booke den tid der passer dig online

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød