Zoneterapi mod stress

Er du stresset? 

Mange mennesker går og døjer med en travl hverdag, uden egentligt at tænke over det. Over tid udvikler det sig til adfærdsmæssige, fysiske og psykologiske ændringer, hvilket ofte er klassiske tegn på at du er ved at udvikle stress symptomer. Du er ikke altid opmærksom på de faresignaler du udsender, men for dem omkring dig er det tydeligt, især de adfærdsmæssige og psykologiske ændringer.

Symptomerne på stress kan være:

 

Stress er en tilstand, som kan være svær at håndtere og symptomer er individuelle. Derfor er det vigtigt at komme i behandling mod stress. Hos Blid Zoneterapi tilbyder vi en alternativ behandlingsform mod stress, som kan hjælpe dig med at finde ro og velvære i både krop og sind.

 

Leder du efter en alternativ behandlingsform, som kan hjælpe dig af med din stress? 

Zoneterapi mod stress kan være den behandlingsform, der kan hjælpe dig med din stress. Kroppen er ofte i alarmberedskab, når man er stresset. Hos Blid Zoneterapi kan vi hjælpe dig med, at få kroppen til at komme ned i gear, give en øget følelse af ro og balance og bringe dit immunforsvar tilbage til normalen.

Læs mere om alternativ behandling af stress her. 

 

Zoneterapi mod stress tilpasses dit behov 

Når vi udfører zoneterapi mod stress tager jeg altid udgangspunkt i den enkelte, hvilket giver det mest optimale resultat. Ved første konsultation, bruger vi noget tid på at tale med dig om din stress, og lidt mindre tid til zoneterapibehandling alt efter situationen. Da stress ofte udspringer af problemer i hverdagen, er det vigtigt at italesætte hvad, det er som lige netop, gør dig stresset. Identificeres årsagerne, har vi et godt udgangspunkt til at starte dit behandlingsforløb.

Zoneterapi stress hjælper med afspænding i kroppen og kan derfor også give en større følelse af velvære og overskud. Zoneterapi er afstressende og skaber balance i din krop. Ved hjælp af blide tryk under dine fødder skaber vi balance i din krop, og du vil efter behandlingen opleve en dejlig følelse af afslappethed.

 

Blid Zoneterapi tilbyder også

Udover zoneterapi mod stress tilbyder vi også behandling for følgende;

 

Se listen over hvad zoneterapi mere kan afhjælpe her

Vi har mange års erfaring med zoneterapi og de forskellige behandlingsmetoder. Hvis du står og mangler en alternativ behandlingsmetode, kan du med fordel benytte dig af zoneterapi. Der er mange veldokumenterede tilfælde af, at zoneterapi har en positiv effekt på krop og sind.

Hvis du ønsker at høre mere om zoneterapi mod stress, så kontakt én af vores behandlere. Du finder oversigten her.

Du finder os eksempelvis i zoneterapi Nordsjælland i Hillerød og Charlottenlund, men du kan også finde en behandler i zoneterapi Aarhus og zoneterapi Jyllinge/Roskilde

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook