Zoneterapi mod stress

Er du stresset? 

Mange mennesker går og døjer med en travl hverdag, uden egentligt at tænke over det. Over tid udvikler det sig til adfærdsmæssige, fysiske og psykologiske ændringer, hvilket ofte er klassiske tegn på at du er ved at udvikle stress symptomer. Du er ikke altid opmærksom på de faresignaler du udsender, men for dem omkring dig er det tydeligt, især de adfærdsmæssige og psykologiske ændringer.

Symptomerne på stress kan være:

  • Hovedpine
  • Hjertebanken
  • Mavesmerter
  • Hukommelsesbesvær
  • Koncentrationsbesvær
  • Søvnproblemer

 

Stress er en tilstand, som kan være svær at håndtere og symptomer er individuelle. Derfor er det vigtigt at komme i behandling mod stress. Hos Blid Zoneterapi tilbyder jeg en alternativ behandlingsform mod stress, som kan hjælpe dig med at finde ro og velvære i både krop og sind.

 

Leder du efter en alternativ behandlingsform, som kan hjælpe dig af med din stress? 

Zoneterapi mod stress kan være den behandlingsform, der kan hjælpe dig med din stress. Kroppen er ofte i alarmberedskab, når man er stresset. Hos Blid Zoneterapi kan jeg hjælpe dig med, at få kroppen til at komme ned i gear, give en øget følelse af ro og balance og bringe dit immunforsvar tilbage til normalen.

 

Zoneterapi mod stress tilpasses dit behov 

Når jeg udfører zoneterapi mod stress tager jeg altid udgangspunkt i den enkelte, hvilket giver det mest optimale resultat. Ved første konsultation, bruger jeg noget tid på at tale med dig om din stress, og lidt mindre tid til zoneterapibehandling alt efter situationen. Da stress ofte udspringer af problemer i hverdagen, er det vigtigt at italesætte hvad, det er som lige netop, gør dig stresset. Identificeres årsagerne, har vi et godt udgangspunkt til at starte dit behandlingsforløb.

Zoneterapi stress hjælper med afspænding i kroppen og kan derfor også give en større følelse af velvære og overskud. Zoneterapi er afstressende og skaber balance i din krop. Ved hjælp af blide tryk under dine fødder skaber jeg balance i din krop, og du vil efter behandlingen opleve en dejlig følelse af afslappethed.

 

Blid Zoneterapi tilbyder også

Udover zoneterapi mod stress tilbyder jeg også behandling for følgende;

 

Jeg har mange års erfaring med zoneterapi og de forskellige behandlingsmetoder. Hvis du står og mangler en alternativ behandlingsmetode, kan du med fordel benytte dig af zoneterapi. Der er mange veldokumenterede tilfælde af, at zoneterapi har en positiv effekt på krop og sind. Du er velkommen til at ringe på 5094 0404, hvis du ønsker at høre mere om zoneterapi mod stress.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød