Zoneterapi mod mellemørebetændelse

Mellemørebetændelse er en hyppigt forekommende sygdom hos børn.

Mellemørebetændelse hos børn kan være ubehageligt og kan opstå i forbindelse med forkølelse eller influenza. Mellemørebetændelse kan derfor betyde at børn kan opleves som:

  • Pylrede
  • Irritable
  • Trætte (grundet urolig søvn)

Mellemørebetændelse hos børn kan derfor være til gene ikke kun for barnet, men også for forældrene. I værste tilfælde kan det gå ud over dagligdagen. Zoneterapi mod mellemørebetændelse kan afhjælpe generne, styrke immunforsvar og dermed skabe en lettere hverdag for barnet og forældrene. Udover mellemørebetændelse, behandler jeg også øreproblemer med zoneterapi.

Læs mere om øre zoneterapi her.

 

Behandling mod mellemørebetændelse

Jeg har gode erfaringer med zoneterapi til børn, og herunder erfaringer med mellemørebetændelse hos børn.

Børn kan ikke klare lige så lang tids zoneterapi som voksne, og derfor varer en behandling med zoneterapi mod mellemørebetændelse kortere tid. Antallet af behandlinger afhænger af det enkelte barn og hvor stor irritation, der er ved mellemørebetændelsen. Dog viser min erfaring , at der normalt skal 3 behandlinger til, før at barnet har det bedre.

Som udgangspunkt skal der gå 1 uge mellem hver zoneterapi mellemørebetændelse behandling. Nogle børn reagerer hurtigere på zoneterapi mens andre skal bruge længere tid.

Jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte barn og dets behov og sætter altid rigeligt tid af til behandlingerne, idet børnene lige skal se mig an. Især når de kommer til den første behandling.

En behandling hos mig er hjælp til selvshjælp, så du som forældre får ofte råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt være råd om ændringer i kost, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på.

Derudover behandler jeg også mellemørebetændelse baby.

 

En afslappet behandling

Jeg sørger for at skabe en god tryghed for barnet, så det får den bedst mulige oplevelse med zoneterapi. Jeg snakker med dem om hvad zoneterapi er, så de bliver afslappede og kan nyde behandlingen. Til de mindre børn er der masser af legetøj og bøger, som er med til at skabe en tryg situation.

Hvis du har et barn med mellemørebetændelse, kan du altid kontakte mig. Sammen vil vi finde ud af den bedste løsning.

Book en tid online her.

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød