Zoneterapi mod mellemørebetændelse

Mellemørebetændelse er en hyppigt forekommende sygdom hos børn.

Har dit barn ondt i øret? Mellemørebetændelse hos børn kan være ubehageligt og kan opstå i forbindelse med forkølelse eller influenza. Mellemørebetændelse kan derfor betyde at børn kan opleves som:

  • Pylrede
  • Irritable
  • Trætte (grundet urolig søvn)

Mellemørebetændelse hos børn kan derfor være til gene ikke kun for barnet, men også for forældrene. I værste tilfælde kan det gå ud over dagligdagen. Zoneterapi mod mellemørebetændelse kan afhjælpe generne, styrke immunforsvar og dermed skabe en lettere hverdag for barnet og forældrene. Udover mellemørebetændelse, behandler vi også zoneterapi bihulebetændelse og øreproblemer.

Læs mere om øre zoneterapi her.

Døjer dit barn ofte med forkølelse? Så læs mere om zoneterapi mod forkølelse her.

 

Behandling mod mellemørebetændelse

Vi har gode erfaringer med zoneterapi til børn, og herunder erfaringer med mellemørebetændelse hos børn.

Børn kan ikke klare lige så lang tids zoneterapi som voksne, og derfor varer en behandling med zoneterapi mod mellemørebetændelse kortere tid. Antallet af behandlinger afhænger af det enkelte barn og hvor stor irritation, der er ved mellemørebetændelsen. Dog viser vores erfaring , at der normalt skal 3-5 behandlinger til, før at barnet har det bedre.

Som udgangspunkt skal der gå 1 uge mellem hver zoneterapi mellemørebetændelse behandling. Nogle børn reagerer hurtigere på zoneterapi mens andre skal bruge længere tid.

Vi tager altid udgangspunkt i det enkelte barn og dets behov og sætter altid rigeligt tid af til behandlingerne, idet børnene lige skal se os an. Især når de kommer til den første behandling.

En behandling hos os er hjælp til selvshjælp, så du som forældre får ofte råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt være råd om ændringer i kost, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på.

Derudover behandler vi også mellemørebetændelse baby.

 

En afslappet behandling

Vi sørger for at skabe en god tryghed for barnet, så det får den bedst mulige oplevelse med zoneterapi. Vi snakker med dem om hvad zoneterapi er, så de bliver afslappede og kan nyde behandlingen. Til de mindre børn er der lidt legetøj, som er med til at skabe en tryg situation.

Hvis du har et barn med mellemørebetændelse, kan du altid kontakte os,find den nærmeste behandler her. Sammen vil vi finde ud af den bedste løsning.

Du finder os eksempelvis i zoneterapi Nordsjælland i Hillerød og Charlottenlund, men du kan også finde en behandler i zoneterapi Aarhus og zoneterapi Jyllinge/Roskilde

Book en tid online her.

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook