Forstoppelse

Effektiv og blid behandling med zoneterapi

Hvis dit barn har sjælden og/eller smertefuld afføring og mavesmerter, kan det være en god idé at prøve en behandling hos Blid Zoneterapi. Med effektiv og blid zoneterapi afhjælper jeg dit barns forstoppelse, ved at få den naturlige balance tilbage i kroppen. Forstoppelse er noget de fleste børn på et eller andet tidspunkt døjer med, men med blide tryk og massage kan jeg lindre ubehaget.

 

Forstoppelse er udbredt blandt børn

De fleste børn over 1-årsalderen har afføring 1-2 gange dagligt. Hvis dette er sjældnere og opleves som et problem for barnet, betegnes det som forstoppelse. Årsagerne til forstoppelse kan være mange, såsom for lille et væskeindtag, manglende regelmæssig motion, for få fibre i kosten, medicinbivirkninger samt fysiske eller psykiske lidelser.  

Hos Blid Zoneterapi kan dit barn få en naturlig og blid behandling, som kan afhjælpe forstoppelse. Igennem zoneterapi går jeg ind og arbejder med fødderne, hvor kroppens organer har en zone. Zonerne stimuleres med bløde tryk, hvilket påvirker de tilsvarende organer positivt og skaber balance i kroppen.

 

Zoneterapi mod forstoppelse

I min blide behandling tager jeg udgangspunkt i det enkelte barns behov. Det kræver normalt ca. 3-4 behandlinger, før dit barn får det bedre og har færre gener af forstoppelsen.

Behandlingen varer omkring 20-25 minutter, hvor jeg trykker på de zoner, der stimulerer dit barns fordøjelsessystem. Der bliver sat rigelig tid af til hver behandling, dels for at skabe ro og tryghed, men også så dit barn kan vænne sig til kropskontakten. Jeg har masser af legetøj og bøger liggende, som er med til at sørge for, at dit barn er afslappet og kan nyde behandlingen. Efter hver behandling får du råd omkring ændringer i kost, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på, når du kommer hjem, og selv hjælpe dit barns fordøjelse godt på vej.

Du kan læse mere om zoneterapi mod forstoppelse hos babyer her. 

 

Hvem er jeg?

Jeg hedder Merete Kongsmark Andersen og er babyzoneterapeut. Jeg har specialiseret mig i zoneterapi til babyer og børn samt babymassage. Mit hjerte banker for at hjælpe børn og babyer, derfor fokuserer jeg meget på at skabe trygge rammer og lære dit barn at kende, før jeg starter en behandling. Filosofien bag mine behandlinger med zoneterapi er at hjælpe kroppen til at hjælpe sig selv. Jeg anvender derfor ingen unaturlige supplementer, da det udelukkende er kroppen, der gør arbejdet – jeg hjælper den blot på vej.

Du kan læse mere om mig her. 

 

Book en tid, hvis dit barn har forstoppelse og afføringsbesvær

Har dit barn forstoppelse? Så skynd dig at booke en tid, så vi kan finde en løsning til dit barn. Du kan booke online her eller give mig et kald. Du kan også blive ringet op, hvis du ønsker at høre mere om forstoppelse zoneterapi til børn og babyer.

Mine kontaktinformationer kan du finde her. 

 

Gratis videoguide

En lille gratis videoguide om, hvordan du kan hjælpe din baby med ondt i maven.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød