Forstoppelse

En forstoppelse hos børn betyder afføringsbesvær, og dermed ubehag ved toiletbesøg.

Jeg har gode erfaringer med at afhjælpe børn med problemer i forbindelse med forstoppelse, da zoneterapi kan hjælpe barnet med at få den naturlige balance tilbage i kroppen.

 

Forstoppelse er en udbredt lidelse blandt danske børn

Årsagerne til en forstoppelse kan være mange, såsom for lille et væskeindtag, manglende regelmæssig motion, for få fibre i kosten, medicinbivirkninger, fysiske eller psykiske lidelser.

Jeg tager udgangspunkt i det enkelte barn, så de får den helt rigtige zoneterapi obstipation børn behandling. En behandling afhænger dels af forstoppelsen, men også af barnet selv. Nogle børn kræver flere behandlinger mens andre kræver færre. Normalt skal der ca. 3 behandlinger til, før barnet får det bedre.

En behandling varer omkring 25-30 minutter, hvor jeg trykker på de zoner, der stimulerer barnets fordøjelsessystem. Jeg sætter altid rigeligt tid af til behandlingerne, idet børnene lige skal se mig an. Især når de kommer til den første behandling.

Forud for behandlingen har jeg en konsultation med barnet og forældrene. En behandling hos mig er hjælp til selvhjælp, så du som forældre får ofte råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt være råd om ændringer i kost, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på.

Jeg sørger for at skabe en tryghed for barnet, og for større børn snakker jeg med dem om, hvad zoneterapi er. Til de mindre børn er der masser af legetøj og bøger, som er med til at skabe en tryg situation. På den måde sørger jeg for, at de er afslappede og kan nyde behandlingen. Zoneterapi forstoppelse barn er en skånsom behandling, der afhælper dit barns afføringsbesvær.

Hvis det er din baby, der lider af forstoppelse, kan du læse mere om, hvordan jeg kan hjælpe med forstoppelse spædbørn her

 

Zoneterapi er velegnet mod forstoppelse

Min zoneterapi går ind og arbejder med fødderne, hvor kroppens organer har en zone. Zonerne stimuleres med bløde tryk, hvilket påvirker de tilsvarende organer positivt og skaber balance i kroppen. Denne terapiform er velegnet som en naturlig og blid behandling til børn der har forstoppelse.

Kontakt mig på tlf. 50 94 04 04 eller info@blid-zoneterapi.dk for at høre nærmere, så vi kan finde en løsning til dit barn.

Book en tid online her.

 

Gratis videoguide

En lille gratis videoguide om, hvordan du kan hjælpe din baby med ondt i maven

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød