Forstoppelse

Effektiv og blid behandling med zoneterapi

Hvis dit barn har sjælden og/eller smertefuld afføring og mavesmerter, kan det være en god idé at prøve en behandling hos Blid Zoneterapi. Med effektiv og blid zoneterapi afhjælper jeg dit barns forstoppelse, ved at få den naturlige balance tilbage i kroppen. Forstoppelse er noget de fleste børn på et eller andet tidspunkt døjer med, men med blide tryk og massage kan jeg lindre ubehaget.

 

Forstoppelse er udbredt blandt børn

De fleste børn over 1-årsalderen har afføring 1-2 gange dagligt. Hvis dette er sjældnere og opleves som et problem for barnet, betegnes det som forstoppelse. Årsagerne til forstoppelse kan være mange, såsom for lille et væskeindtag, manglende regelmæssig motion, for få fibre i kosten, medicinbivirkninger samt fysiske eller psykiske lidelser.  

Hos Blid Zoneterapi kan dit barn få en naturlig og blid behandling, som kan afhjælpe forstoppelse. Igennem zoneterapi går vi ind og arbejder med fødderne, hvor kroppens organer har en zone. Zonerne stimuleres med bløde tryk, hvilket påvirker de tilsvarende organer positivt og skaber balance i kroppen.

Har din baby ondt i maven? Læs mere her.

 

Zoneterapi mod forstoppelse

I vores blide behandlinger tager vi udgangspunkt i det enkelte barns behov. Det kræver normalt ca. 3-5 behandlinger, før dit barn får det bedre og har færre gener af forstoppelsen.

Behandlingen varer omkring 20-25 minutter, hvor vi trykker på de zoner, der stimulerer dit barns fordøjelsessystem. Der bliver sat rigelig tid af til hver behandling, dels for at skabe ro og tryghed, men også så dit barn kan vænne sig til kropskontakten. Vi har masser af legetøj og bøger liggende, som er med til at sørge for, at dit barn er afslappet og kan nyde behandlingen. Efter hver behandling får du råd omkring ændringer i kost, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på, når du kommer hjem, og selv hjælpe dit barns fordøjelse godt på vej.

Du kan læse mere om zoneterapi mod forstoppelse hos babyer her. 

 

Hvem er jeg?

Jeg hedder Merete Kongsmark Andersen, ejer af Blid Zoneterapi og er babyzoneterapeut. Jeg har specialiseret mig i zoneterapi til babyer og børn samt babymassage. Mit hjerte banker for at hjælpe børn og babyer, derfor fokuserer jeg meget på at skabe trygge rammer og lære dit barn at kende, før jeg starter en behandling. Filosofien bag mine behandlinger med zoneterapi er at hjælpe kroppen til at hjælpe sig selv. Jeg anvender derfor ingen unaturlige supplementer, da det udelukkende er kroppen, der gør arbejdet – jeg hjælper den blot på vej.

Du kan læse mere om mig her. 

 

Book en tid, hvis dit barn har forstoppelse og afføringsbesvær

Har dit barn forstoppelse? Så skynd dig at booke en tid, så vi kan finde en løsning til dit barn. Du kan booke online her eller give os et kald. Du kan også blive ringet op, hvis du ønsker at høre mere om forstoppelse zoneterapi til børn og babyer, eller tegn på forstoppelse baby.

Mine kontaktinformationer kan du finde her. 

Vi har eksempelvis zoneterapi Nordsjælland i Hillerød og Charlottenlund, men vi har også zoneterapi Aarhus og Jyllinge/Roskilde. 

 

Gratis videoguide

En lille gratis videoguide om, hvordan du kan hjælpe din baby med ondt i maven.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook