Immunforsvar

Har du nedsat immunforsvar?

Der kan være mange årsager til et svækket immunforsvar såsom ikke varieret kost, en stresset hverdag, for lidt søvn, manglende motion eller noget helt andet. Uanset årsagen har jeg god erfaring med at styrke immunforsvar med mine blide behandlingsformer gennem zoneterapi. Ønsker du et styrket immunforsvar? Så kan blid zoneterapi hjælpe dig til en bedre hverdag.

 

Har du brug for at styrke immunforsvaret? – Så prøv zoneterapi immunforsvar 

Et svækket immunforsvar kan være en konsekvens af mange forskellige ting. Jeg oplever ofte, at de mennesker jeg hjælper gennem mine behandlinger med zoneterapi har en stresset hverdag. Langvarig stress udfordrer kroppen og immunforsvaret, og derved har virus og bakterier let spil til at gøre os syge.

Jeg har gode erfaringer med at hjælpe til et styrket immunforsvar med zoneterapi og har allerede hjulpet mange med stress til et bedre immunforsvar.

                                                                                                          

Hvordan kan jeg hjælpe dig til et styrket immunforsvar?

Alle mine behandlinger foregår altid blidt og nænsomt. Ingen mennesker er ens, og jeg har altid øje for, hvad det er for gener, udfordringer og behov som den enkelte står med. Derfor sætter jeg god tid af, de første gange vi mødes. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg, når du kommer hos mig.

Alt efter årsagen til et svækket immunforsvar, har jeg forskellige behandlingsmetoder og anbefalinger til fremtidig bedring. Herunder kan du læse nogle af de ting, som du kan gøre derhjemme, hvis du gerne vil styrke dit immunforsvar:

  • Drikke meget vand
  • Få masser af frisk luft – hvor du laver dybe vejrtrækninger
  • Skære ned på stimulanser (såsom alkohol, sukker, kaffe, rygning)
  • Slappe af
  • Få masser af søvn
     

Zoneterapi hos mig handler om, at jeg via mine behandlingsmetoder hjælper din krop til at hjælpe sig selv. I nogle tilfælde kan du opleve gener, som din krop ikke selv kan hele. I disse tilfælde anbefaler jeg, at du opsøger din læge, så vedkommende kan hjælpe dig til at få det bedre.   

 

Styrk immunforsvar med zoneterapi til børn

Jeg har specialiseret mig i zoneterapi til babyer og børn, så jeg kan afhjælpe dit barns udfordringer. Når jeg behandler børn og babyer med et svækket immunforsvar, er min fremgangsmåde ligesom ved behandling af voksne. Jeg er dog opmærksom på, at babyer og små børn bliver hurtigere trætte, hvorfor mine behandlinger ofte ikke varer længere end 10-20 minutter per gang.

Du kan læse mere om mine behandlinger til styrket immunforsvar for børn her.

 

Hvis du har udfordringer med dit immunforsvar så kontakt mig

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du har brug for vejledning enten i forhold til gener hos dig selv, eller hos dit barn, er du meget velkommen til at kontakte mig, for at høre hvad jeg kan gøre for dig.

Du kan finde mine kontaktoplysninger her.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød