Eksem barn

Blid Zoneterapi retter op på den ubalance der kan være i kroppen og afhjælpe eksem hos dit barn. 
Der kan fremkomme forskellige former for eksem hos dit barn og det kan komme pludseligt, uden nogen særlig grund.

Den kolde luft om vinteren eller sæben du bruger til at vaske tøj med, kan fremprovokere en reaktion på huden og der kan opstå eksem. Jeg foretager zoneterapi mod eksem, da det er en blid form for behandling af kroppens ubalance og holder dit barns eksem nede.

 

Symptomer

Du kan med fordel holde øje med dit barns hud der hvor den folder, eksempelvis knæhase, albueled og armhulen. Her kan huden være rød, tør og kløende, og genere dit barn. Ved at trykke blidt under foden på dit barn, kan jeg stabilisere og skabe ro i kroppen, så stresstilstande som eksem bliver behandlet indefra. Dette kan lindre dit barns symptomer, så du får et gladere eksembarn.

Disse symptomer kan dog også være tegn på allergi. Det kan du læse mere om her. 

 

Zoneterapi til dit eksem barn

Jeg har gode erfaringer med eksempelvis allergi og immunforsvar, og har behandlet både børn og voksne. Det er dog min erfaring, at børn ikke behøver samme antal behandlinger som voksne, da de reagerer hurtigere på zoneterapiens behandling. Antallet af behandlinger afhænger af det enkelte barn. Jeg ser på dit barns specifikke symptomer, og hvor ofte de forekommer, og herudfra tilrettelægger vi sammen et forløb, der passer specifikt til dit barn. Normalt skal der ca. 3 behandlinger til, før at barnet får det bedre.

En behandling hos mig er hjælp til selvhjælp, så du som forældre får ofte råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt være råd om ændringer i kost, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på.

Zoneterapi mod eksem kan foretages på både mindre og større børn. Uanset alder er det vigtigt for mig, at der bliver skabt en god kontakt mellem barnet og jeg, der betyder, at barnet kan føle sig tryg ved den behandling jeg gennemfører. Dette gør jeg blandt andet ved, at snakke med de større børn om, hvad zoneterapi er. Til de mindre børn er der masser af legetøj og bøger, som er med til at skabe en tryg situation. På den måde sørger jeg for, at de er afslappede og kan nyde zoneterapi eksem behandlingen.

Kontakt mig på tlf. 50 94 04 04 eller info@blid-zoneterapi.dk for at høre nærmere, så vi kan finde en løsning til dit eksem barn.

Eller book en tid online her.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød