Eksem barn

Blid Zoneterapi retter op på den ubalance der kan være i kroppen og afhjælpe eksem hos dit barn. 
Der kan fremkomme forskellige former for eksem hos dit barn og det kan komme pludseligt, uden nogen særlig grund.

Den kolde luft om vinteren eller sæben du bruger til at vaske tøj med, kan fremprovokere en reaktion på huden og der kan opstå eksem. Vi foretager zoneterapi mod eksem, da det er en blid form for behandling af kroppens ubalance og holder dit barns eksem nede.

 

Symptomer

Du kan med fordel holde øje med dit barns hud der hvor den folder, eksempelvis knæhase, albueled og armhulen. Her kan huden være rød, tør og kløende, og genere dit barn. Ved at trykke blidt under foden på dit barn, kan jeg stabilisere og skabe ro i kroppen, så stresstilstande som eksem bliver behandlet indefra. Dette kan lindre dit barns symptomer, så du får et gladere eksembarn.

Disse symptomer kan dog også være tegn på allergi. Det kan du læse mere om her. 

 

Zoneterapi til dit eksem barn

Vi har gode erfaringer med eksempelvis allergi og immunforsvar, og har behandlet både børn og voksne. Det er dog vores erfaring, at børn ikke behøver samme antal behandlinger som voksne, da de reagerer hurtigere på zoneterapiens behandling. Antallet af behandlinger afhænger af det enkelte barn. Vi ser på dit barns specifikke symptomer, og hvor ofte de forekommer, og herudfra tilrettelægger vi sammen et forløb, der passer specifikt til dit barn. Normalt skal der 3-5 behandlinger til, før at barnet får det bedre.

En behandling hos os er hjælp til selvhjælp, så du som forældre får ofte råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt være råd om ændringer i kost, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på.

Zoneterapi mod eksem kan foretages på både mindre og større børn. Uanset alder er det vigtigt for os, at der bliver skabt en god kontakt mellem barnet og os, der betyder, at barnet kan føle sig tryg ved den behandling jeg gennemfører. Dette gør vi blandt andet ved, at snakke med de større børn om, hvad zoneterapi er. Til de mindre børn er der lidt legetøj, som er med til at skabe en tryg situation. På den måde sørgervi for, at de er afslappede og kan nyde zoneterapi eksem behandlingen.

Find den nærmeste behandler, for at høre nærmere, så vi kan finde en løsning til dit eksem barn.

Eller book en tid online her.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook