Zoneterapi mod forkølelser

Få det bedre med zoneterapi mod forkølelser

Når dagene bliver kortere og vejret koldt og fugtigt, starter snotnæsernes tid. Mange børn oplever at blive forkølet, når der sker et skift i vejret, og efteråret står for døren. Selvom det er de færreste, der kan gå igennem en hel vinter uden at blive forkølet, er det muligt at forebygge forkølelser hos børn.

I den forbindelse er zoneterapi et meget velegnet middel til at mindske risikoen for børneforkølelse. Zoneterapi styrker kroppens naturlige immunforsvar og har en afstressende effekt. Zoneterapi hjælper kroppen til at geare ned og øger følelsen af ro og balance.

Hvis du ønsker, at dine børn står bedre rustet mod forkølelser, kan det således være en god ide at begynde på forebyggende zoneterapi, allerede i det tidlige efterår.

 

Behandling af langvarige forkølelser

Mange børnefamilier oplever efterår og vinter som en lang række af forkølelser med mange sygedage til følge. Det kan være meget svært at slippe af med de løbende næser, fordi børnenes immunforsvar aldrig får fred.

Som zoneterapeuter har vi god erfaring med behandling af langvarige forkølelser hos børn, da vores behandling altid tager udgangspunkt i det enkelte barn og dets behov. Når forkølelser behandles med zoneterapi, får immunforsvaret ro til at komme sig og kroppens evne til at bekæmpe sygdommen øges.

Vi behandler også børn og babyer med zoneterapi mod mellemørebetændelse. Læs mere her.

Derudover behandler vi også babyer med hvæsende vejrtrækning på grund af luftvejsinfektioner – både de almindelige forkølelser og ved astmatisk bronkitis. Vi tilbyder også zoneterapi bihulebetændelse.

Styrk dit immunforsvar - læs mere om hvordan, du kan styrke dit og dit barns immunforsvar her

Læs mere om astmatisk bronkitis barn her.

Allergi symptomer kan også vise sig som en forkølelseslignende tilstand. Hvis dit barn fx har løbende næse i lang tid, kan det være allergi. Læs mere om symptomer på allergi hos børn her.

Du kan også læse om mange andre behandlinger  - blandt andet zoneterapi børn søvnproblemer. 

 

Hvordan foregår behandlingen?

Vi sætter altid rigeligt tid af til behandlingerne, idet børnene lige skal se os an. Især når de kommer til den første behandling.

Vi sørger for at skabe en tryghed for barnet, og for større børn snakker jeg med dem om, hvad zoneterapi er. Til de mindre børn er der lidt legetøj, som er med til at skabe en tryg situation. På den måde sørger vi for, at de er afslappede og kan nyde behandlingen.

En behandling hos os er hjælp til selvhjælp, så du som forældre får ofte råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt være råd om ændringer i kost, vejrtrækningsøvelser, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på.

Så har du har et barn med forkølelse, så book en tid eller kontakt os og hør nærmere om, hvordan zoneterapi kan forebygge og behandle forkølelse hos børn.

Vi har eksempelvis zoneterapi Nordsjælland i Hillerød og Charlottenlund, men vi har også zoneterapi Aarhus og Jyllinge/Roskilde. 

Book online og få dit barn i behandling

 

Gratis videoguide

Lille gratis videoguide om, hvordan du kan hjælpe dit barn, når det er forkølet. Du får nogle gode zoneterapi punkter der styrker immunforsvaret og hjælper ved forkølelse.

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook