Symptomer på allergi hos børn

Hos Blid Zoneterapi kan dit barn få hjælp til allergi behandling

Det kan være frustrerende for både dit barn og dig som forælder, hvis dit barn slås med kløe, røde øjne og andre symptomer på allergi. Symptomer på allergi hos børn kan føre til et træt og uoplagt barn med en forringet livskvalitet og livsglæde. Det kan derfor være dejligt at få hjælp til at lindre symptomerne, hvor blid zoneterapi kan være et godt alternativ.

 

Symptomer på allergi 

Flere og flere børn bliver ramt af allergi. Især i det første leveår er barnet følsomt overfor påvirkninger fra miljø og kost, som kan vise sig som forskellige symptomer:

 • Hoste
 • Pibende vejrtrækning
 • Trykken for brystet
 • En næse der løber
 • Tilstoppet næse
 • Kløe i øjne

 

Uanset om dit barn har et eller flere symptomer på allergi, er det en god ide at få lindret symptomerne. Zoneterapi er en blid, behagelig og effektiv behandlingsform, som kan være medvirkende til at lindre ovenstående symptomer.

 

Zoneterapi mod allergi

Hos Blid Zoneterapi tilbyder jeg mild og blid zoneterapi, der kan lindre de symptomer på allergi, dit barn måtte have. Med små tryk kan jeg styrke dit barns krop, så den får hjælp til at helbrede sig selv. Når jeg stimulerer de forskellige zoner på især fødderne hos dit barn, fjernes energiblokeringer og impulser i nervesystemet øges mens lymfe- og affaldsstoffer drænes væk.

I en behandling hos Blid Zoneterapi skal du vide:

 • At antallet af behandlinger afhænger af det enkelte barn
 • At jeg ser på dit barns specifikke symptomer, og hvor ofte de forekommer. Ud fra dette tilrettelægger vi sammen et forløb, der passer specifikt til dit barn
 • At det normalt kræver ca. 3-4 behandlinger, før barnet får det bedre
 • At en behandling hos mig er hjælp til selvhjælp, så du som forælder får råd om, hvad du selv kan gøre for dit barn ift. ændringer i kost, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på
 • At jeg altid sætter god tid af til behandlingerne
 • At jeg sørger for at skabe trygge rammer for barnet, ved bl.a. at stille masser af legetøj og bøger til rådighed

 

Du kan læse mere om, hvad jeg laver, og hvorfor du netop skal vælge mig, som dit barns zoneterapeut her

 

Hvem har risiko for at få allergi?

Allergi kan være arveligt betinget, men ikke medfødt. Dit barn er derfor ikke født allergisk, men kan være født med en større tilbøjelighed for at udvikle allergi. Hvis begge forældre har samme, lægediagnosticerede allergiske sygdom vil barnet have større risiko for at udvikle samme allergi, da barnet er disponeret for det. Her kan det være ekstra vigtigt, at du booker en tid til dit barn hos mig, så jeg kan sørge for aktivt at lindre symptomerne med zoneterapi.

Du kan læse mere om, hvad zoneterapi ellers kan afhjælpe her

 

Book tid allerede i dag, hvis der er symptomer på allergi hos børn

Book en tid hos Blid Zoneterapi, så symptomer på allergi hos dit barn kan lindres. Du kan ringe til mig, hvis du har spørgsmål til behandlingen mod allergi eller vælge at blive ringet op ved at udfylde kontaktformularen.

Du kan finde mine kontaktinformationer her. 

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød