Symptomer på allergi hos børn

Har dit barn allergi?

Kløe og røde øjne hos børn kan ofte skyldes symptomer på allergi. Dette kan føre til trætte og uoplagte børn med en forringet livskvalitet.

Symptomer på allergi hos børn kan optræde, hvis dit barn ofte har:

  • hoste
  • pibende vejrtrækning
  • trykken for brystet
  • en næse der løber
  • tilstoppet næse
  • kløe i øjne
     

Jeg tilbyder mild og blid zoneterapi, der kan lindre de symptomer på allergi, dit barn måtte have. Med små tryk kan jeg styrke dit barns krop på en måde, så den får hjælp til at helbrede sig selv.

Jeg foretager blandt andet zoneterapi, hvis dit barn har fået konstateret astmatisk bronkitis.

Når jeg stimulerer de forskellige zoner på kroppen hos dit barn, fjernes energiblokeringer og impulser i nervesystemet øges mens lymfe- og affaldsstoffer drænes væk

Zoneterapi mod allergi er effektivt, da en allergi behandling hos Blid-zoneterapi kan føre til at dit barn får det meget bedre.

 

Behandlingsforløb mod symptomer på allergi hos børn

Behandlingsforløbet hos børn er ofte af kortere varighed end hos voksne. Antallet af behandlinger afhænger af det enkelte barn. Jeg ser på dit barns specifikke symptomer, og hvor ofte de forekommer. Ud fra det tilrettelægger vi sammen et forløb, der passer specifikt til dit barn. Normalt skal der ca. 3 behandlinger til, før at barnet får det bedre.

En behandling hos mig er hjælp til selvhjælp, så du som forældre får ofte råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt være råd om ændringer i kost, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på.

Jeg sætter altid god tid af til behandlinger og tager udgangspunkt i det enkelte barn og dets behov. Det betyder at jeg kan give den rette behandling. Jeg sørger for at skabe en tryghed for barnet, og for større børn snakker jeg med dem om, hvad zoneterapi er. Til de mindre børn er der masser af legetøj og bøger, som er med til at skabe en tryg situation. På den måde sørger jeg for, at de er afslappede og kan nyde behandlingen.  

Kontakt mig på telefon 50 94 04 04, hvis du har spørgsmål angående symptomer på allergi barn eller ønsker at bestille en tid hos Blid-zoneterapi. 

Du kan også booke en tid online her.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød