Zoneterapi gravid igangsættelse

Er du gået over tid eller er tæt på termin, så kan det være, du skulle prøve Blid Zoneterapi

Din terminsdato nærmer sig eller er overskredet og der er stadig ingen tegn på, at fødslen er ved at gå i gang. Hvis din krop er helt klar og moden til fødsel, så kan en behandling hos mig være det sidste skub, der skal til, før du går i fødsel på en naturlig måde. 

 

Zoneterapi fødsel punkter

De fleste gravide kvinder drømmer om en naturlig fødsel uden kunstig ve stimulerende medicin og andre unaturlige medikamenter. Det kan være et skridt på vejen, at få zoneterapi til at sætte fødslen i gang, hvis din krop er klar til det. 

Ved hjælp af zoneterapien skaber jeg balance for din krop. Denne balance kan være medhjælpende til, at gøre din krop klar til at føde og dermed sætte din fødsel i gang.

”Det vigtigste før en fødsel, er at man er rolig og afspændt – så kan både fødselshormoner og veer virke optimalt og fødslen går lettere. Zoneterapi kan berolige nervesystemet og skabe balance i kroppen – så jeg anbefaler det varmt både før, under og efter fødslen.”
 

- Ditte Aagaard, jordemoder og leder af SALTO

 

Overvejelser du kan gøre i forbindelse med din behandling:

  • Det kan være en god ide at få din første zoneterapi fødsel igangsættelse behandling ca. 14 dage før din termin. På den måde er der større chance for, at din fødsel går i gang naturligt.
  • Jeg anbefaler at behandlingerne foregår med 4-5 dages mellemrum.

 

Fordele ved at få zoneterapi, der kan hjælpe med at sætte din fødsel i gang:

  • En blid zoneterapibehandling kan udløse plukkeveer, hvilket er helt naturligt og et godt tegn med en kommende fødsel i vente.
  • Behandlingerne kan være med til at modne systemet og afkorte livmoderhalsen. 
  • Zoneterapien kan være med til at berolige nervesystemet og skabe balance, samt ro i kroppen.

 

Letpåvirkelige hormoner

Kroppens stresshormoner spiller med sikkerhed en stor rolle, når kvinders følsomme hormonsystem ikke virker som det bør og mange går dermed over tid. 

Det kan måske være svært at forestille sig, at zoneterapibehandling skulle gøre en forskel, men hormonsystemet er faktisk ret påvirkeligt. 

På grund af de letpåvirkelige hormoner er det meget vigtigt, at tage det stille og roligt i det sidste trimester, selvom det kan være en stor udfordring for mange. Det ”at bygge” et lille nyt menneske er faktisk lidt af en bedrift for din krop og den har brug for omsorg, fred og ro til arbejdet.

Book en tid online

Hvis du er klar til at sætte din fødsel i gang med zoneterapi, så kan du booke online. Du er også velkommen til at kontakte mig på telefon 50 940 404, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med ”zoneterapi gravid igangsættelse”.

 

Videoguide til, hvordan du hjælper kroppen til at blive klar til fødsel

Gode punkter til at gøre kroppen klar og skubbe lidt på veerne - her får du en video, hvor du får gode råd til selvhjælp til igangsættelse af fødsel.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød