Når dit barn får forstoppelse - baby

Hos Blid Zoneterapi tages der hånd om maveproblemer hos babyer. Jeg er specialiseret i zoneterapi til babyer, som kan være med til at afhjælpe forstoppelse baby.

Zoneterapi til babyer, er en blid og nænsom behandlingsform der kan afhjælpe flere problemer såsom kolik og forstoppelse. Selve behandlingen er kortvarig og som regel reagerer spædbørn hurtigt på behandlingerne, hvilket betyder at der ofte kun er behov for få behandlinger.  

Med en behandling hos Blid Zoneterapi får du relevant rådgivning og konkrete øvelser, som du kan bruge der hjemme og selv hjælpe din babys fordøjelse godt på vej. 

 

Mavesmerter hos din baby – forstoppet?

Nogle babyer har problemer med deres tarmsystem, hvilket kan betyde problemer med forstoppelse og ondt i maven. Jeg har gode erfaringer med zoneterapi mod spædbørn forstoppelse og forstoppelse hos børn, og har hjulpet flere med netop disse problemer.

En forstoppet baby kan føre til stort ubehag. Dels er det ubehageligt for spædbarnet, men samtidig kan det også være hårdt for familielivet.

En forstoppelse kan i nogle tilfælde føre til koliksmerter, hvilket blandt andet kan betyde hyppige skrigeture.

Da zoneterapi til babyer er blid, kan de sagtens klare zoneterapi. Det giver tryghed og der bliver skabt et nærvær mellem spædbarn og den voksne. 

Vil du have en glad baby uden mavesmerter? Bestil tid på tlf. 50 94 04 04 eller book en tid online.

 

Zoneterapi mod forstoppet baby

Zoneterapi mod baby forstoppelse kan være et middel til at afhjælpe problemet, så babyen kan komme af med afføring. Jeg tager udgangspunkt i den enkelte baby og dens signaler, så de får den rette behandling. Antallet af behandlinger varierer alt efter hvor svær en forstoppelse hos babyen der er tale om.

Når babyen er mere rolig og får regelmæssig afføring kan det være tegn på at behandlingen har virket.
En behandling for forstoppelse hos babyer varer omkring 10-20 minutter og normalt skal der ikke mere end 3 behandlinger til. 

Når du bestiller en tid hos mig, sættes der god tid af til behandlingerne, således at der er tid til, at den lille kan få mad og blive skiftet.

Jeg behandler også forstoppelse hos større børn, hvilket du kan få mere information om her.

 

Ønsker du zoneterapi mod dit spædbarns forstoppelse?

Glad baby uden mavesmerter – har du spørgsmål, kan du kontakte mig på telefon 50 94 04 04 eller på info@blid-zoneterapi.dk om hvordan zoneterapi kan behandle forstoppelse baby.

Du kan også booke et babymassage kursus, hvor du selv lærer en masse teknikker - læs mere her.

 

Gratis videoguide

En lille gratis videoguide om, hvordan du selv kan hjælpe din baby med ondt i maven.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød