Hvad kan zoneterapi afhjælpe?

Oplever du kvalme, stress eller migræne, eller lider din baby af mavesmerter eller søvnproblemer? Så kan blid zoneterapi være løsningen for jer 

Zoneterapi kan afhjælpe de fleste mere normale problemer hos både voksne, små børn og babyer, f.eks. hvis du oplever at være stresset, plages af migrænegener eller din baby måske har maveproblemer eller ondt i ørene. Når vi udfører zoneterapi, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte, for at give den bedst mulige behandling.

Uanset hvad årsagen måtte være, så er blid zoneterapi en god løsning, for at forsøge at komme problemerne til livs – men hvad kan zoneterapi afhjælpe? Det kan du få svar på her.

 

Hvorfor zoneterapi?

Zoneterapi er en anderledes terapiform, der kort fortalt handler om, hvordan små og blide trykpåvirkninger kan forbedre funktioner et andet sted end der, hvor der trykkes. Teorien bag zoneterapi er altså, at man på hele kroppen kan finde punkter, der afspejler andre delområder. Disse punkter kommunikerer med hinanden, og giver et positivt udbytte for helheden. Zoneterapi er en effektiv behandlingsform, som kan hjælpe dig af med en lang række af lidelser og gener.

Her kan du se nogle af de gener, blid zoneterapi kan afhjælpe:

  • Graviditetsgener – hjælper dig, der lider af f.eks. kvalme, træthed eller rygsmerter under din graviditet. Du kan læse mere her.
  • Afhjælper stresssymptomer – mange går rundt og føler sig stressede i en hektisk hverdag, og oplever nogle af de klassiske symptomer, såsom hovedpine, hjertebanken og søvnproblemer. Det kan zoneterapi hjælpe dig med. Læs mere her.
  • Zoneterapi mod migræne – har du prøvet forskellige former for medicin, og kan du stadig ikke finde noget, der hjælper dig mod din migræne? Så kan zoneterapi være den bedste løsning for dig. Læs mere her.
  • Dårlig immunforsvar voksen - døjer du med dårligt immunforsvar? Læs mere her

 

Hvem kan benytte sig af zoneterapi? 

Med blid zoneterapi har vi især specialiseret os inden for zoneterapi børn og zoneterapi spædbørn. Helt små børn kan ikke kommunikere med ord, og bruger derfor gråd til at fortælle, når noget gør ondt. Det kan derfor være svært for dig som forælder at gennemskue, hvad det præcist er, der er galt.

Det er vores erfaring, at zoneterapi kan være den bedste løsning for din baby, når han eller hun er meget ked af det, eller virker til at have smerter. Når vi behandler børn og spædbørn med blid zoneterapi bliver det altid gjort med rolige og blide bevægelser – på denne måde får dit barn en både tryg og behagelig oplevelse. Vi sørger for, at der altid er en rolig og mild stemning, så din baby bliver påvirket positivt. Vi holder samtidig øje med de tegn, din baby sender undervejs for at sikre, at han eller hun stadig føler sig tryg under behandlingen.

Hvad kan zoneterapi helbrede? Læs mere her.

 

Hvor lang tid varer en behandling?

Da jeg primært fokuserer på blid zoneterapi til børn og babyer er det også vigtigt, at behandlingerne ikke varer i alt for lang tid. Vi sætter god tid af til alle behandlinger, for at være sikker på, at både du og din baby føler jer trygge. En typisk behandling vil oftest tage mellem 10 og 20 minutter, og så vil der også være tid til evt. bleskift og mad undervejs.  

Det tager ofte ikke så mange behandlinger, før din baby trives igen. Oftest er 3 behandlinger nok.

Her kan du læse mere om, hvordan zoneterapi kan hjælpe din baby.

 

Hvad koster en zoneterapibehandling? 

En behandling hos Blid Zoneterapi indeholder både en konsultation samt zoneterapi. Vi tilbyder mange forskellige behandlinger, f.eks. zoneterapi voksne, zoneterapi for børn, søskendebehandling, klar til fødsel, luksus babymassage mm.

Du kan finde en samlet prisliste her.

 

Så hvad kan zoneterapi afhjælpe?

 For både børn og voksne kan zoneterapi være løsningen mod flere gener, såsom:

 

Har du brug for hjælp til nogle af de ovenstående gener, eller andet? Så kan du booke en tid til zoneterapi. Du booker en tid her.

 

Kontakt Blid Zoneterapi og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig 

Hvis du synes, at blid zoneterapi lyder som noget for dig eller din baby, så tøv ikke med at kontakte os for at høre nærmere om, hvordan en behandling vil kunne hjælpe dig.

Du finder vores kontaktoplysninger her.

Du finder os eksempelvis i zoneterapi Nordsjælland i Hillerød og Charlottenlund, men du kan også finde en behandler i zoneterapi Aarhus og zoneterapi Jyllinge/Roskilde

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook