Baby vejrtrækning

Er du bekymret for din babys vejrtrækning?

Hvis du oplever, at din baby har udfordringer med sin vejrtrækning, eller har din baby forkølet vejrtrækning? Så kan jeg hjælpe med zoneterapi til baby. Det kan opleves meget voldsomt, når dit barn ikke trækker vejret normalt, og det kan der være flere årsager til. Vi har i flere år beskæftiget os med at behandle unormal baby vejrtrækning ved hjælp af mine blide behandlingsmetoder. Hvis du har brug for hjælp og vejledning i forhold til dit barn, så er vi den rette.

 

Årsager til besværet og hvæsende vejrtrækning baby

Der kan være flere forskellige årsager til, at dit barn trækker vejret uregelmæssigt eller besværet. Forkølelse er en hyppig årsag, som kan resultere i forsnævrede luftveje, der forhindrer barnets luftveje i at cirkulere optimalt. Derved kan hvæsende og anstrengt vejrtrækning opstå hos din baby. En anden årsag til besværet vejrtrækning hos din baby kan være astmatisk bronkitis. Her er vejrtrækningen endnu mere besværet end ved en forkølelse. Musklerne omkring luftvejene trækker sig sammen og slimhinderne hæver op, og behandling af bronkitis er derfor vigtig. Uanset grunden til besværet vejrtrækning hos din baby er det en god ide at blive tilset.

Er du i tvivl om din baby har ondt i halsen? Se tegnene du skal kigge efter her.

 

Blid Zoneterapi mod besværet baby vejrtrækning

Oplever du, at din baby har besværet vejrtrækning, kan vi, med vores milde metoder, lindre vejrtrækningen. Når I besøger én af os, afsætter vi god tid, så vi kan sætte os ordentligt ind i, hvad du og dit barn har brug for. Det er vigtigt for os, at både du og dit barn kan føle jer trygge.

I forbindelse med behandlingen foretager vi kun blide berøringer og aflæser samtidig din baby, så det bliver en god oplevelse for alle. Selve behandlingen varer kun mellem 10-20 minutter, da det er vores erfaring, at babyer hurtigt bliver trætte. Der skal som regel ikke mere end tre behandlinger til, før I kan opleve bedring hos dit barn.

En af vores teknikker er blandt andet at undervise dig som forælder, så du kan lindre dit barns vejrtrækning derhjemme. Alt efter årsagen til din babys besværede vejrtrækning, giver vi dig nogle gode råd med hjem. Dette indebærer blandt andet:

  • Ændringer i kost
  • Vejrtrækningsøvelser
  • Kosttilskud
  • Særlige zoner du kan trykke på

 

Særligt fokus på astmatisk bronkitis

Desværre er der mange børn, der lider af astmatisk bronkitis. Hvis du er en af de forældre, hvis baby døjer med astmatisk bronkitis, så kan zoneterapi være den rette behandlingsform for dit barn. Zoneterapi er en alternativ behandlingsmetode, som flere og flere forældre har fået øjnene op for. Formålet med behandlingerne er, at skabe balance i din babys system og dermed afhjælpe de udfordringer, dit barn har. Filosofien bag zoneterapi er, at hjælpe kroppen med at hjælpe sig selv til at hele. Vi bruger derfor ingen unaturlige produkter eller behandlingsformer.

Du kan læse mere om vores behandlingstilgang af astmatisk bronkitis hos børn her.

 

Blid Zoneterapi med specialisering i zoneterapi til babyer

Udover at vi har stor erfaring med zoneterapi til gravide eller stressramte, så har vi specialiseret os i zoneterapi til babyer og børn. Vi har arbejdet med børn i mange år og har gennem uddannelse og praksiserfaring stor indsigt i pædagogiske værktøjer. Derfor kan du og dit barn altid føle jer trygge, når I kommer hos os. Der kan være mange årsager til, at I besøger os. Uanset om det handler om hvæsende baby vejrtrækning, hvis din baby har søvnproblemer, skævhed i nakken, forkølelse eller noget helt fjerde, så vil vi gøre, hvad vi kan for at afhjælpe dit barns udfordringer, ved at finde de rette zoneterapi punkter.

Du finder os eksempelvis i zoneterapi Nordsjælland i Hillerød og Charlottenlund, men du kan også finde en behandler i zoneterapi Aarhus og zoneterapi Jyllinge/Roskilde

Hvis du har spørgsmål til, hvorvidt vi kan hjælpe netop dig eller dit barn, så kan du kontakte os her.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook