Baby vejrtrækning

Hvæsende baby vejrtrækning

Når vi bliver forkølede og snot og slim sætter sig i luftvejene, oplever mange problemer med vejrtrækningen. Luftvejene forsnævres og ofte kan det resultere i besværet vejrtrækning. Dette gælder ikke mindst for børn og babyers vejrtrækning, på grund af at luftvejspassagen ikke er ret stor.

Behandling mod besværet vejrtrækning hos babyer

Som zoneterapeut har jeg gode erfaringer med at behandle babyer, der har hvæsende vejrtrækning på grund af luftvejsinfektioner – både de almindelige forkølelser, men også babyer med astmatisk bronkitis. Her bliver vejrtrækningen endnu mere besværet, fordi musklerne omkring luftvejene trækker sig sammen og slimhinderene i luftvejene hæver op.

Den zoneterapi jeg giver babyer, mod for eksempel luftvejs- og vejrtrækningsproblemer, vil altid foregå på en meget mild måde. Jeg foretager kun blide berøringer og det sætter de fleste babyer sætter pris på. Mine behandlinger varer kun mellem 10-20 minutter, fordi jeg har erfaring for at babyer hurtigere bliver trætte. Dertil skal der som regel 3 behandlinger til, før at den lille får det bedre.

Her kan du læse mere om, hvordan zoneterapi kan hjælpe mod astmatisk bronkitis baby

Ingen babyer er ens og derfor vil jeg altid tage udgangspunkt i den enkeltes behov, når jeg starter et behandlingsforløb med zoneterapi. Under selve zoneterapien er jeg meget fokuseret på at aflæse babyens signaler, så jeg kan yde den bedst mulige behandling. Her kan jeg også udnytte min baggrund som pædagogisk assistent, som har givet mig mange års erfaring i arbejdet med børn.

En behandling hos mig er hjælp til selvhjælp. Derfor giver jeg dig, som forældre, ofte gode råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt være:

  • Ændringer i kost
  • Vejrtrækningsøvelser
  • Kosttilskud
  • Hvilke zoner du med fordel kan trykke på

Det er vigtigt for mig at nævne, at når du bestiller en tid hos mig, sættes der god tid af til, at barnet i løbet af behandlingen kan få mad og blive skiftet. 

Book en tid online her.

Jeg tilbyder også undervisning i babymassage, der giver dig redskaber, som du kan tage med hjem.

Hvis du vil vide mere om zoneterapi til behandling af hvæsende vejrtrækning hos din baby, kan du kontakte mig på telefon 50 940 404 eller på info@blid-zoneterapi.dk.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)

Klinikken

Blid Zoneterapi

Behandlerhuset

Slotsgade 15,1.tv

3400 Hillerød