Baby vejrtrækning

Er du bekymret for din babys vejrtrækning?

Hvis du oplever, at din baby har udfordringer med sin vejrtrækning, så kan jeg hjælpe med zoneterapi til baby. Det kan opleves meget voldsomt, når dit barn ikke trækker vejret normalt, og det kan der være flere årsager til. Jeg har i flere år beskæftiget mig med at behandle unormal baby vejrtrækning ved hjælp af mine blide behandlingsmetoder. Hvis du har brug for hjælp og vejledning i forhold til dit barn, så er jeg den rette.

 

Årsager til besværet og hvæsende vejrtrækning baby

Der kan være flere forskellige årsager til, at dit barn trækker vejret uregelmæssigt eller besværet. Forkølelse er en hyppig årsag, som kan resultere i forsnævrede luftveje, der forhindrer barnets luftveje i at cirkulere optimalt. Derved kan hvæsende og anstrengt vejrtrækning opstå hos din baby. En anden årsag til besværet vejrtrækning hos din baby kan være astmatisk bronkitis. Her er vejrtrækningen endnu mere besværet end ved en forkølelse. Musklerne omkring luftvejene trækker sig sammen og slimhinderne hæver op. Uanset grunden til besværet vejrtrækning hos din baby er det en god ide at blive tilset.

 

Blid Zoneterapi mod besværet baby vejrtrækning

Oplever du, at din baby har besværet vejrtrækning, kan jeg, med mine milde metoder, lindre vejrtrækningen. Når I besøger mig, afsætter jeg god tid, så jeg kan sætte mig ordentligt ind i, hvad du og dit barn har brug for. Det er vigtigt for mig, at både du og dit barn kan føle jer trygge.

I forbindelse med behandlingen foretager jeg kun blide berøringer og aflæser samtidig din baby, så det bliver en god oplevelse for alle. Selve behandlingen varer kun mellem 10-20 minutter, da det er min erfaring, at babyer hurtigt bliver trætte. Der skal som regel ikke mere end tre behandlinger til, før I kan opleve bedring hos dit barn.

En af mine teknikker er blandt andet at undervise dig som forælder, så du kan lindre dit barns vejrtrækning derhjemme. Alt efter årsagen til din babys besværede vejrtrækning, giver jeg dig nogle gode råd med hjem. Dette indebærer blandt andet:

  • Ændringer i kost
  • Vejrtrækningsøvelser
  • Kosttilskud
  • Særlige zoner du kan trykke på

 

Særligt fokus på astmatisk bronkitis

Desværre er der mange børn, der lider af astmatisk bronkitis. Hvis du er en af de forældre, hvis baby døjer med astmatisk bronkitis, så kan zoneterapi være den rette behandlingsform for dit barn. Zoneterapi er en alternativ behandlingsmetode, som flere og flere forældre har fået øjnene op for. Formålet med behandlingerne er, at skabe balance i din babys system og dermed afhjælpe de udfordringer, dit barn har. Filosofien bag zoneterapi er, at hjælpe kroppen med at hjælpe sig selv til at hele. Jeg bruger derfor ingen unaturlige produkter eller behandlingsformer.

Du kan læse mere om min behandlingstilgang af astmatisk bronkitis her.

 

Blid Zoneterapi med specialisering i zoneterapi til babyer

Udover at jeg har stor erfaring med zoneterapi til gravide eller stressramte, så har jeg specialiseret mig i zoneterapi til babyer og børn. Jeg har arbejdet med børn i mange år og har gennem uddannelse og praksiserfaring stor indsigt i pædagogiske værktøjer. Derfor kan du og dit barn altid føle jer trygge, når I kommer hos mig. Der kan være mange årsager til, at I besøger mig. Uanset om det handler om hvæsende baby vejrtrækning, hvis din baby har søvnproblemer, skævhed i nakken eller noget helt fjerde, så vil jeg gøre, hvad jeg kan for at afhjælpe dit barns udfordringer.

Hvis du har spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe netop dig eller dit barn, så kan du kontakte mig her.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød