Zoneterapi baby

Zoneterapi kan afhjælpe din babys problemer

Der kan være mange årsager til at vælge zoneterapi til baby. Zoneterapi kan afhjælpe, mange af de mest normale problemer babyer har. Nogle babyer oplever søvnproblemer, at have kolik eller andre problemer med fordøjelsen. 

Har dit barn nogle af følgende problemer med:

 

Uanset årsag er zoneterapi til baby en måde at få løst problemerne. Zoneterapien til babyer er en meget mild behandling, som kan afhjælpe mange af dine babys problemer. Vores erfaring er, at spædbørn nyder at få zoneterapi, det er ren afslapning for dem.

Behandlingen er mere blid og kortvarig, i forhold til zoneterapi til voksne.

Døjer dit barn med forstoppelse? Så læs mere her

 

Hvordan foregår det?

Du kan meget tidligt starte med zoneterapi til din baby, helt fra fødslen og også til for tidligt fødte. Mange spædbørn vil kun skulle bruge omkring 3-5 behandlinger, for at få den optimale effekt af zoneterapi.

Behandlingen foregår som regel ved, at babyen ligger på briksen eller bliver ammet/får mad hos mor. Vi sørger for at skabe et nærvær, således at barnet føler sig tryg.

Mange babyer reagerer hurtigt på behandlingen, mens andre skal bruge lidt længere tid. Min erfaring som zoneterapeut baby behandler er, at der kun skal gå 2-3 dage mellem de første behandlinger for at få den bedste effekt.

Zoneterapi baby er anderledes end zoneterapi til voksne, på flere måder. Baby zoneterapi er mildere, og den varer ikke lige så lang tid som for voksne. Det er meget forskelligt, hvor længe et barn kan holde til at modtage zoneterapi. Hver behandling vil derfor blive tilpasset til barnets humør og energiniveau.

 

Lider din baby af forstoppelse?

Forældre kan mange gange føle sig magtesløse, hvis deres baby har forstoppelse, da der ikke er nogen direkte behandling. Forstoppelse hos spædbørn er en smertefuld og ubehagelig oplevelse for det lille barn.

Blid Zoneterapi kender de rigtige forstoppelse punkter, så vi kan behandle spædbørn for forstoppelse så barnet bliver mere afslappet og rolig, og kan komme af med deres afføring.

Hvis dit spædbarn oplever forstoppelse, så læs mere her.

 

Hvilke reaktioner?

Reaktioner på zoneterapien er forskellig fra barn til barn. Den mest normale reaktion af zoneterapi, er træthed og en generelt dybere søvn. Nogle babyer sover 3-4 timer efter end behandling. Andre kan godt blive mere urolige, og en smule mere pylrede det første døgn efter.  

Der kan også forekomme en øget tarmfunktion, og ændringer i afføringens konsistens. Erfaringen viser at barnet får det bedre, og får løst problemerne efter 3-4 behandlinger.

Du er også velkommen til at læse mere om baby zoneterapi her.

 

Kontakt mig for zoneterapi baby

Vores store erfaring og viden gør os til specialister som zoneterapeut baby og til større børn. Kontakt én af os hvis du ønsker at høre mere om vores måde at udføre zoneterapi Frederikssund på, eller hvis du ønsker at høre mere om zoneterapi til baby eller tegn på forstoppelse baby, så kan vi tage en uforpligtende snak. 

Vi har eksempelvis zoneterapi Nordsjælland i Hillerød og Charlottenlund, men vi har også zoneterapi Aarhus og Jyllinge/Roskilde. 

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook