Søskende behandling

Skab tryghed og velvære for dine børn med søskende behandling

De fleste babyer og børn kan have glæde af zoneterapi uanset, om der er problemer med forstoppelse, kolik, søvnproblemer eller du ønsker generelt øget velvære for dit barn via babymassage/zoneterapi. Det kan derfor være en god ide at booke en søskende behandling hos os, som både kan skabe mere tryghed for dine børn og samtidig gøre det nemmere for dig som forælder.

 

Søskende behandling med fokus på det enkelte barns behov

Søskende behandling er en rigtig god mulighed for dine børn og dig som forælder, hvis du har flere børn, som har behov for zoneterapi. Under en søskende behandling vil dine børn opleve en større tryghed, fordi de er sammen og samtidig behøver du ikke at booke separate behandlinger til dine børn.

Selvom det er søskende behandling tager vi selvfølgelig stadig udgangspunkt i begge børns specifikke behov og sørger for den mest optimale og blide zoneterapi behandling. Vi taler både med dig og dit barn og udfører herefter blide tryk med udgangspunkt i dit barns problematikker. Behandlingen udføres altid i ro og mag og varer typisk 20-25 minutter. Efter behandlingen vil du altid få råd og vejledning i forhold til kost, hvilke zoner du selv kan trykke på og hvad der ellers er aktuelt i forhold til dit barn.

 

Hvad kan vi hjælpe dine børn med?

Blid zoneterapi er rigtig godt til både babyer og børn med forskellige problematikker. Babyer har ofte problemer med forstoppelse, kolik, søvn eller ørene og alt dette kan blide tryk gå ind og afhjælpe.

Du kan læse mere om baby og zoneterapi her. 

Børn har også ofte problemer med forkølelse, søvn, eksem og lignende, hvor zoneterapi kan skabe øget velvære for dit barn. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit barn kan have gavn af zoneterapi, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere om børn og zoneterapi her. 

 

Priser på zoneterapi og søskende behandling

Priser på zoneterapi og søskende behandling afhænger af, hvorvidt det er første gang du besøger mig, men generelt er søskende behandling billigere end to enkelte behandlinger.

Du kan se vores priser her. 

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. 

 

Søskende må altid komme med til zoneterapi behandling

Selvom det kun er dit ene barn, som skal have zoneterapi, er du selvfølgelig altid velkommen til at tage søskende med. Vi har altid lidt legetøj og masser af plads, så søskende kan hygge sig, imens vi udfører behandlingen.

 

Kontakt mig og hør mere

Zoneterapi kan hjælpe både babyer, børn og voksne med mange problematikker og øget velvære. Hvis du har nogle spørgsmål angående zoneterapi, søskende behandling zoneterapi, bookning eller noget helt andet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Find vores kontaktinformationer her. 

Book behandling her. 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook