Zoneterapi fertilitet

Prøver du at blive gravid?

Mange kvinder og par oplever udfordringer med at blive gravide. Det kan være en utrolig frustrerende og sårbar proces at gennemgå og særligt, hvis det har stået på længe. I situationer som disse har vi hjulpet mange kvinder gennem zoneterapi, da zoneterapi kan medvirke til at skabe balance i kroppen både i forhold til cyklus, nervesystem og din mentale tilstand.

 

Zoneterapi og fertilitet

Der kan være mange årsager til udebleven graviditet, men min behandling med zoneterapi tager udgangspunkt i, at balance i kroppen er vigtig både inden og under en graviditet.  

Zoneterapi kan ofte hjælpe dig til at få en mere regelmæssig cyklus og give ro til nervesystemet, så kroppen kan få de bedste forudsætninger for at blive gravid.

Det kan også være psykisk hårdt at have udfordringer med at blive gravid, når man gerne vil. Zoneterapi virker i den forbindelse godt imod stress og kan også hjælpe til en generel styrkelse af immunforsvaret, hvilket er en fordel for alle kroppens processer.

Personligt er det vores erfaring, at zoneterapien ikke begrænser sig til at afhjælpe fysiske udfordringer, men også har en positiv effekt på psyken. Dette er et vigtigt element i et svært forløb og kroppen er generelt også mere modtagelig over for en graviditet, hvis den er i en tilstand af ro.

 

Hvad kan zoneterapi gøre for dig?

Vores behandlinger tager altid udgangspunkt i netop din situation og behov. Derfor starter behandlingen altid med en samtale omkring dig, hvorudfra vi sammen finder frem til den rette behandling for dig.

Ofte fokuserer vores behandlinger på at:

 

Dette forsøger vi at hjælpe med gennem fysisk behandling. Vi viser dig også typisk nogle øvelser, du selv kan lave hjemme, da det for eksempel er en god idé dagligt at massere forskellige punkter, der er relateret til livmoder og æggestokke.

 

Zoneterapi fertilitetsbehandling

Er du allerede i fertilitetsbehandling eller snart skal starte på dette, kan zoneterapi være en god måde at supplere din fertilitetsbehandling, da det kan hjælpe dig med at slappe mere af i kroppen, sænke dit stressniveau og opnå en bedre balance i dit hormon- og nervesystem. Alle disse ting kan have en gavnlig effekt på muligheden for at blive gravid.

Der er ingen bivirkninger ved zoneterapi og du kan dermed sagtens modtage zoneterapibehandling samtidig med, at du er i fertilitetsbehandling. Det kan også være gavnligt at få zoneterapi inden fertilitetsbehandling, så kroppen er så godt klædt på som muligt til forløbet.

 

Kontakt os og bestil en tid eller hør mere om zoneterapi fertilitet

Vi har mange års erfaring i zoneterapi fertilitet og er altid klar til at hjælpe dig, blandt andet ved zoneterapi barnløshed for at forbedre dine fertilitetschancer. Vi er opsat på altid at give dig den bedste oplevelse, med en rolig konsultation i en afslappet atmosfære, så du kan slappe mest muligt af.

Vil du vide mere om, hvad vi gør og hvordan vi kan hjælpe dig ved hjælp af zoneterapi mod barnløshed, så kontakt os allerede i dag.

Find vores kontaktoplysninger her.

Du finder os eksempelvis i zoneterapi Nordsjælland i Hillerød og Charlottenlund, men du kan også finde en behandler i zoneterapi Aarhus og zoneterapi Jyllinge/Roskilde

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook