Forkølelse baby

Er din baby forkølet? Vi tilbyder blid zoneterapi, der kan forebygge og behandle forkølelse hos din baby

Forkølelse hos babyer er meget almindeligt, og små børn rammes oftest flere gange om årligt, faktisk helt op til 8-10 gange om året. Det fører både til et stort ubehag og er samtidigt en stor frustration for jer som forældre, da en forkølet baby nemt bliver ked af det og kan være svær at trøste. Med Zoneterapi - forkølelse baby, kan vi afhjælpe dit barns ubehag.

Har din baby forkølet vejrtrækning? Forkølelse er en infektion som oftest gør, at næsen er tilstoppet og løber og kan give nysen, hoste og mild feber. Det er vigtigt som forælder at kunne kende forskel på ”normal” forkølelse og de mere alvorlige infektioner som eksempelvis;

 

Ovenstående har nemlig lignende symptomer med den normale forkølelse, men ledsages ofte af høj feber. Er du i tvivl, eller hvis din baby er kronisk forkølet bør du for en sikkerheds skyld kontakte din læge.

Hvis du har problemer med din baby vejrtrækning, kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe her

 

Baby og forkølelse – Zoneterapi afhjælper og forebygger

Vi tilbyder mild og blid zoneterapi, som kan forebygge og afhjælpe forkølelse baby. Zoneterapi styrker kroppens naturlige immunforsvar og har ligeledes en afstressende effekt. 

Vi tager altid udgangspunkt i det enkelte barn. Det betyder, at vi sørger for at skabe tryghed og nærvær for at give den bedst mulige oplevelse med zoneterapi for både dig og din baby. Fordi spædbørn ikke kan tåle det samme som voksne, er zoneterapi hos spædbørn meget mildt og behandlingen kortere.  Antallet af gange vil afhænge af det enkelte barn.

Zoneterapi mod forkølelse kan også hjælpe din baby med at sove. Du kan læse mere om babys søvn her.

Vil du have hjælp til din forkølede baby, så book nemt din tid online her.

 

Ønsker du zoneterapi mod din babys forkølelse?

Døjer I med baby forkølelse hjemme hos jer, og vil du vide mere om forkølelse baby behandling, kan du kontakte os. Find den nærmeste behandler her  og hør om hvordan zoneterapi kan forebygge og afhjælpe forkølelse hos din baby. Vi har eksempelvis zoneterapi Nordsjælland i Hillerød og Charlottenlund, men vi har også zoneterapi Aarhus og Jyllinge/Roskilde. 

Vi tilbyder forskellige kurser/undervisning, som kan være med til at afhjælpe baby forkølelse. Heriblandt er et babymassage kursus forløb, hvor du lærer de forskellige zoneterapi punkter, så du selv kan hjælpe dit barn, hvis det eksempelvis har ondt i maven, sover dårligt eller er forkølet.

Har din baby astmatisk bronkitis? Læs mere om behandling af bronkitis med zoneterapi her

Babymassage er desuden en god måde at opnå en intens kontakt med din baby på.

Du kan læse mere om kurserne her.

 

Gratis videoguide - Forkølelse baby

Vi har produceret en lille gratis videoguide om, hvordan du selv kan hjælpe dit barn, når det er forkølet. Du får nogle gode zoneterapi punkter der styrker immunforsvaret og hjælper ved forkølelse. Snottet baby zoneterapi kan hjælpe på dit barns sygdomsforløb.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook