Hjertebanken

Slip af med stress og hjertebanken med Blid Zoneterapi.

Hjertebanken, især når den opstår om natten eller som en reaktion på stress, kan være en ubehagelig oplevelse. Men der er hjælp at hente, og Blid Zoneterapi kan hjælpe dig på vej mod at opnå ro og balance.

 

Forstå hjertebanken og stress

Sitren i kroppen og hjertebanken er to fysiske reaktioner, der ofte forekommer i forbindelse med hinanden. Hjertebanken om natten eller hurtig hjertebanken i hvile kan være foruroligende, men det er ofte relateret til en ubalance i kroppen.  

Hjertebanken kan skyldes en række faktorer, herunder stress, angst, hormonelle ubalancer eller andre sundhedsproblemer. Stress kan forværre dette problem, men her er Blid Zoneterapi en naturlig tilgang til at genoprette kroppens balance.

Hjertebanken om natten

Hjertebanken om natten kan være skræmmende og foruroligende. Dette fænomen er ofte et resultat af, at kroppen oplever stress eller angst, når den burde slappe af og sove. Det kan også være forbundet med hormonelle ændringer, som for eksempel i overgangsalderen eller under graviditet, eller pres, tankemylder og forandringer i hverdagen.

At forstå årsagerne til hjertebanken om natten er vigtigt for at kunne tage de rette skridt mod en bedre nattesøvn. Hvis du oplever regelmæssig hjertebanken om natten, kan det være en god idé at søge professionel rådgivning for at finde den mest hensigtsmæssige løsning.

Håndtering af hjertebanken ved stress med Blid Zoneterapi

Hjertebanken og stress går desværre ofte hånd i hånd. Når vores sind og krop oplever stress, kan hjertet reagere ved at slå hurtigere, hvilket kan være ubehageligt og foruroligende. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Vores zoneterapi behandlinger er skræddersyet til at hjælpe dig med at håndtere hjertebanken forårsaget af stress. Ved at fokusere på kroppens reflekspunkter arbejder vi på at reducere stressniveauer, forbedre cirkulationen og fremme en følelse af indre ro.

Hvis du lider af hjertebanken på grund af stress, kan Blid Zoneterapi tilbyde en naturlig og skånsom behandling, der kan forbedre dit velvære. Book tid hos os i dag, så vi kan hjælpe dig med at få stressen under kontrol.

Læs mere om Zoneterapi mod stress her: https://www.blid-zoneterapi.dk/blid-zoneterapi/zoneterapi-mod-stress

 

Hjertebanken Gravid

Graviditet er en tid med glæde og forventning, men det kan også medføre forskellige udfordringer, herunder hjertebanken. Hjertebanken under graviditet er en almindelig oplevelse for mange kvinder, og kan være bekymrende.

Hormonelle ændringer og øget blodvolumen under graviditet kan påvirke hjertets funktion, og føre til hjertebanken. Selvom dette normalt er ufarligt, bør du altid konsultere din læge, hvis du oplever alvorlig eller vedvarende hjertebanken under graviditeten.

Håndtering af gravid og hjertebanken med Blid zoneterapi

Blid Zoneterapi kan hjælpe gravide kvinder med at afhjælpe hjertebanken på en skånsom måde. Vi har god erfaring i at behandle gravide. Vi tilbyder zoneterapibehandlinger, der kan lindre symptomerne, og fremme en følelse af velvære.

Hvis du er gravid og oplever hjertebanken, så tøv ikke med at booke en behandling hos os. Vi taler også gerne med dig om, hvordan vores behandlinger kan støtte dig i din graviditetsrejse.

 

Hjertebanken overgangsalder

Håndtering af hjertebanken og overgangsalderen med Blid Zoneterapi.

Overgangsalderen er en naturlig fase i en kvindes liv, men den kan medføre en række udfordringer, herunder symptomer som hjertebanken. Hjertebanken i overgangsalderen kan være ubehageligt, men der er hjælp at hente hos Blid Zoneterapi.

Hormonelle ændringer, der er karakteristiske for overgangsalderen, kan påvirke hjertets funktion og føre til hjertebanken. Dette er normalt, men det kan alligevel påvirke din livskvalitet.

Håndtering af overgangsalder og hjertebanken med Blid zoneterapi

Vi har specialiseret os i at hjælpe kvinder under overgangsalderen med at håndtere symptomer som hjertebanken. Vi bruger zoneterapi til at genoprette kroppens balance, og lindre ubehagelige symptomer.

Hvis du oplever hjertebanken som en del af overgangsalderen, bør du overveje at booke en tid hos os, så vi kan hjælpe dig med at gennemgå denne fase med større komfort.

 

Book en skånsom behandling af hjertebanken hos Blid Zoneterapi

Hos Blid Zoneterapi er vi eksperter i at bruge zoneterapi til at afhjælpe hjertebanken, stress og andre sundhedsproblemer. Vi har omfattende erfaring med at hjælpe klienter med at genoprette balancen i deres kroppe og mindske symptomerne.

Hvis du lider af hjertebanken, stress, eller andre lignende problemer, kan vi tilbyde en skånsom og effektiv løsning. Book en behandling hos os i dag eller kontakt os for at få mere information og planlægge din første session. Giv din krop den omsorg, den fortjener med Blid Zoneterapi.

Se vores referencer her: https://www.blid-zoneterapi.dk/referencer

Se mere om vores behandlere og geografiske områder her: https://www.blid-zoneterapi.dk/behandlere

Se vores priser her: https://www.blid-zoneterapi.dk/priser

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook