Astmatisk bronkitis baby

Med blid zoneterapi kan man afhjælpe sygdomme som kolik, eksem, allergi, søvnproblemer og astmatisk bronkitis hos baby.

Mange børn og babyer i Danmark, lider desværre af astmatisk bronkitis, og det kan være yderst ubehageligt når din baby igen er forkølet, har pibende vejrtrækning og hoster.  

Derfor har mange forældre fået øjnene op for alternativ behandling, især zoneterapi bliver ofte benyttet. 

Astmatisk bronkitis behandling ved hjælp af zoneterapi kan skabe balance i din babys system og kan afhjælpe mange problemstillinger. 

Efter mange år i branchen har jeg erfaret at zoneterapi til babyer, er fantastisk til at afhjælpe de gener der er ved astmatisk bronkitis. Med zoneterapi kan du starte behandlingerne på børn og endda babyer i en meget tidlig alder. Dette skaber balance i kroppen, hvilket er fantastisk, da det er vigtigt at værne om dit barns helbred.

Astmatisk bronkitis hos babyer er en sygdom i luftvejene, der kan forekomme i en meget tidlig alder. Det starter som regel med en forkølelse, som fører til pibende vejrtrækning og voldsom hoste. 

Hvis du har problemer med forkølelse baby, kan jeg naturligvis også hjælpe - læs mere her

 

Behandling af baby astmatisk bronkitis

Er du én af de forældre, der har en baby med astmatisk bronkitis, uden at vide hvordan det kan afhjælpes? 

Når jeg behandler babyer med zoneterapi, for eksempel en baby med astmatisk bronkitis, foregår det altid på en meget mild måde. 
De fleste babyer sætter pris på den blide berøring, men man kan godt opleve, at de bliver trætte, og derfor varer behandlingerne kun et sted imellem 10-30 minutter. Det er vigtigt for mig at nævne, at når du bestiller en tid hos mig, sættes der altid god tid af, så barnet i løbet af behandlingen kan få mad og blive skiftet. 

Alle babyer har selvfølgelig forskellige behov, og jeg fokuserer derfor meget på at aflæse den enkelte, så jeg kan udføre den rette behandling. Her drager jeg nytte af min baggrund som pædagogisk assistent, der har givet mig mange års erfaring i arbejdet med børn og babyer. 

Hvis dit barn ikke længere er en baby, kan jeg stadig hjælpe. Jeg tilbyder zoneterapi for børn med astmatisk bronkitis.

 

Bliv klar til selv at afhjælpe din astmatisk bronkitis baby

Det kan både være angstprovokerende og stressende at se sit barn lide, og en baby med astmatisk bronkitis (baby) slettes oplever ofte at stressende eller utrygge omgivelser provokerer lidelsen endnu mere, og gør astmaen værre. 

En behandling hos mig skal derfor anses som hjælp til selvhjælp. Derfor giver jeg dig, som forældre, ofte gode råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt være:

  • Ændringer i kost
  • Vejrtrækningsøvelser
  • Kosttilskud
  • Hvilke zoner du med fordel kan trykke på

 

Vil du hjælpe din baby med astmatisk bronkitis så book din tid til behandling her.

Har du spørgsmål til behandling af baby med astmatisk bronkitis, kan du kontakte mig på telefon 50 940 404 eller på info@blid-zoneterapi.dk

 

Gratis videoguide

Hoster dit barn meget, så er her en lille gratis videoguide, der viser dig hvilke zoner du kan trykke på for at styrke dit barns immunforsvar og lindre på hosten.

 

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød