Børn og zoneterapi

Zoneterapi kan hjælpe dit barns helbred

Har dit barn ondt i maven og intet synes at hjælpe? Eller er det måske forkølet eller har øreproblemer? Det er aldrig sjovt, når familiens mindste medlemmer bliver syge eller dårlige. Som både forælder og behandler ved jeg, hvor meget man ønsker, at det bare skal forsvinde hurtigst muligt. Hvad mange ikke ved er, hvor god effekt zoneterapi kan have, når dit barn oplever sygdom eller smerter. Blandt andet derfor har jeg specialiseret mig inden for børn og zoneterapi.

 

Hvornår er det en god idé med zoneterapi til børn?

I flere tilfælde kan det være en rigtig god idé med zoneterapi til børn. Eksempelvis hvis dit barn oplever:

  • Øreproblemer
  • Forkølelse – også kronisk forkølelse
  • Maveproblemer – eksempelvis forstoppelse
  • Allergi
  • Blærebetændelse
  • Eksem
  • Astmatisk bronkitis
  • Migræne
  • Søvnproblemer

 

Du kan læse mere om, hvordan zoneterapi kan hjælpe dig og din baby her.

 

Få hjælp fra en specialiseret børnezoneterapeut

Jeg er uddannet zoneterapeut fra Center for Alternative Sundhedsuddannelser (CASU). Efterfølgende har jeg specialiseret mig inden for zoneterapi til børn og spædbørn. Jeg er blandt andet certificeret babymassage instruktør efter den internationale IAIM metode. Derudover er jeg også uddannet pædagogisk assistent, og det er uden tvivl børnene som mit hjerte banker for.

Hos mig er du derfor altid garanteret, at behandlingen foregår blidt og på dit barns præmisser. Uanset om dit barn oplever problemer med enten mave, ørerne eller noget helt tredje, har jeg god erfaring med at kunne hjælpe.

Jeg har mange gode erfaringer med zoneterapi til børn og babyer, som jeg har behandlet mod blandt andet øreproblemer, fordøjelsesproblemer og svagt immunforsvar.

En behandling hos mig er også hjælp til selvhjælp, så du som forælder får råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt andet være råd om ændringer i kost, vejrtrækningsøvelser, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på. Gennem konsultation vil vi tilrettelægge et behandlingsforløb til dit barn.

 

Hvordan fungerer det med børn og zoneterapi?

Når børn skal behandles med zoneterapi, er behandlingen som udgangspunkt af kortere varighed end hos voksne. Antallet af behandlinger vil naturligvis altid afhænge af dit barns alder, specifikke symptomer samt varigheden og hyppigheden af symptomernes forekomst.

Det er min erfaring, at der som regel ikke skal mere end 3-4 behandlinger til, før dit barn får det bedre af zoneterapien. Selve behandlingen er meget mildere end ved voksne, da jeg kun trykker blidt på barnet.

Jeg sætter altid rigelig tid af til behandlingerne, idet børnene lige skal se mig an - især når de kommer til den første behandling. For at skabe en tryg situation for barnet, snakker vi sammen og så er der masser af legetøj og bøger.

 

Har du nogle spørgsmål om zoneterapi børn?

Hvis du måtte have nogle spørgsmål om børn og zoneterapi, og hvad jeg kan gøre for dit barn, er du altid velkommen til at kontakte mig på enten tlf. 50 94 04 04, eller sende en mail på info@blid-zoneterapi.dk. Jeg vil vende tilbage så hurtigt som muligt, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig og dit barn.

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød