Børn og zoneterapi

Zoneterapi kan hjælpe dit barns helbred

Har dit barn ondt i maven og intet synes at hjælpe? Eller er det måske forkølet eller har øreproblemer? Det er aldrig sjovt, når familiens mindste medlemmer bliver syge eller dårlige. Som både forælder og behandler ved vi, hvor meget man ønsker, at det bare skal forsvinde hurtigst muligt. Hvad mange ikke ved er, hvor god effekt zoneterapi kan have, når dit barn oplever sygdom eller smerter. Blandt andet derfor har vi specialiseret os inden for børn og zoneterapi.

 

Hvornår er det en god idé med zoneterapi til børn?

I flere tilfælde kan det være en rigtig god idé med zoneterapi til børn. Eksempelvis hvis dit barn oplever:

 

Du kan læse mere om, hvordan zoneterapi kan hjælpe dig og din baby her.

 

Få hjælp fra en specialiseret børnezoneterapeut

Merete er uddannet zoneterapeut fra Center for Alternative Sundhedsuddannelser (CASU). Efterfølgende har hun specialiseret mig inden for zoneterapi til børn og spædbørn. Hun er blandt andet certificeret babymassage instruktør efter den internationale IAIM metode. Derudover er hun også uddannet pædagogisk assistent, og det er uden tvivl børnene som hendes hjerte banker for. Alle babyzoneterapeuterne i Blid Zoneterapi Gruppen er uddannet af Merete

Hos os er du altid garanteret, at behandlingen foregår blidt og på dit barns præmisser. Uanset om dit barn oplever problemer med enten mave, ørerne eller noget helt tredje, har vi god erfaring med at kunne hjælpe.

Vi har mange gode erfaringer med zoneterapi til børn og babyer, som vi har behandlet mod blandt andet øreproblemer, fordøjelsesproblemer og svagt immunforsvar.

En behandling hos os er også hjælp til selvhjælp, så du som forælder får råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt andet være råd om ændringer i kost, vejrtrækningsøvelser, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på. Gennem konsultation vil vi tilrettelægge et behandlingsforløb til dit barn.

 

Hvordan fungerer det med børn og zoneterapi?

Når børn skal behandles med zoneterapi, er behandlingen som udgangspunkt af kortere varighed end hos voksne. Antallet af behandlinger vil naturligvis altid afhænge af dit barns alder, specifikke symptomer samt varigheden og hyppigheden af symptomernes forekomst.

Det er vores erfaring, at der som regel ikke skal mere end 3-4 behandlinger til, før dit barn får det bedre af zoneterapien. Selve behandlingen er meget mildere end ved voksne, da vi kun trykker blidt på barnet.

Vi sætter altid rigelig tid af til behandlingerne, idet børnene lige skal se os an - især når de kommer til den første behandling. For at skabe en tryg situation for barnet, snakker vi sammen og så er der lidt af legetøj.

 

Har du nogle spørgsmål om zoneterapi børn?

Hvis du måtte have nogle spørgsmål om børn og zoneterapi, og hvad jeg kan gøre for dit barn, er du altid velkommen til at kontakte os. Find den nærmeste behandler her. Vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig og dit barn.

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook