Blærebetændelse

Blærebetændelse hos børn og unge er meget almindeligt

Oplever du, at dit barn tisser meget? Og forklarer dit barn, at det føles som at tisse glasskår hver gang han eller hun har et toiletbesøg? Eller har du en ung teenager, som tit plages af smerter eller svie ved vandladning? Eller har du selv tilbagevende blærebetændelse? Mange børn og unge oplever den smertefulde og ubehagelige urinvejsinfektion; blærebetændelse. Nogle er oven i købet så uheldige, at de rammes af blærebetændelse gentagne gange. 

Blærebetændelse er den hyppigste form for infektion i urinvejene. Den opstår meget ofte fordi bakterier vandrer fra huden op gennem urinrøret til blæren, hvor de kan formere sig og skabe en infektion. 

Blærebetændelse kan ramme både børn og voksne. Men det er hovedsageligt i teenagealderen, at unge oplever det, som et tilbagevende problem. Blærebetændelse forekommer i højere grad hos piger end hos drenge. Dette skyldes, at piger har et meget kort urinrør, som er placeret tæt ved endetarmen, hvor bakterier let kan forekomme.

 

Bekæmp blærebetændelse hos børn og unge med zoneterapi

Vi har udført zoneterapi på unge, der har haft blærebetændelse få gange men også hos dem med konstant urinvejsbetændelse. 

Uanset om dit barn lider af kraftig og tilbagevendende blærebetændelse eller blot ønsker forebyggelse, så kan zoneterapi være en hjælp til at nedkæmpe infektionerne, styrke immunforsvaret, samt vedligeholde et sundt helbred. 

Den zoneterapi vi tilbyder, er en holistisk og blid behandling, som tager afsæt i teorien om, at fødderne indeholder et fuldstændigt kort over kroppen. Hver del af kroppen har således en zone på fødderne – disse zoner benævnes som reflekszoner. 

Ved at behandle zonerne med blide tryk, kan vi påvirke muskler og organer, og derved styrke kroppens egne ressourcer, så dit immunforsvar bliver bedre i stand til at nedkæmpe en eventuel blærebetændelse.

 

Gode råd til at forebygge blærebetændelse

De råd og forbehold vi har til dig, som er ramt af blærebetændelse gennemgår vi naturligvis i behandlingsforløbet. Men nogle af dem kan du allerede få her:

  • Sørg for at dit barn får rigeligt med væske, således blæren skyldes godt igennem
  • Fortæl dit barn at han/hun skal forsøge at tømme blæren fuldstændigt ved vandladning
  • Klæd dit barn varmt på omkring lænden  
  • Sørg for at dit barn hyppigt lader vandet

 

Stadig frustreret over sætningen "Det gør ondt når jeg tisser"? Læs mere her. 

Ønsker du zoneterapi mod blærebetændelse, så book en tid online eller kontakt én af behandlerne. Her kan vi tale om, hvordan et zoneterapeutisk behandlingsforløb kan hjælpe dit barn eller din teenager.  

Du kan også se mine priser her. 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook