Virker zoneterapi?

Mere end hver femte dansker har prøvet zoneterapi 

Zoneterapi er en alternativ behandlingsform, hvilket måske får nogle til at rynke på næsen. Alligevel har mere end hver femte dansker prøvet zoneterapi. Da behandlingsformen er så udbredt, er der mange positive tilbagemeldinger om god effekt af behandlingen.  

En af grundende til, at så mange danskere har prøvet zoneterapi, kan være, at Sygeforsikringen “danmark” og de fleste sundhedsforsikringer giver tilskud til zoneterapi, hvis det er en RAB terapeut (registreret alternativ behandler), hvilket jeg selvfølgelig er. 

Hvordan virker zoneterapi? 

Under fødderne er der zoner, som afspejler de forskellige områder på kroppen. Hele kroppen kan derfor påvirkes igennem zonerne under fødderne.  

Ved zoneterapi benyttes blide tryk på den zone, som er forbundet til et område i kroppen, hvor der er problemer. De blide tryk er med til at sende signaler, som løsner positiv energi og aktiverer kroppens egne ressourcer til helbredende energier og kræfter. 

Læs mere om, hvad er zoneterapi her. 

Hvad kan zoneterapi hjælpe med?

Zoneterapi kan hjælpe med rigtig mange forskellige ting. Her kan du læse om nogle af de problemer, som jeg behandler med zoneterapi: 

  

Mine egne erfaringer med zoneterapi 

Zoneterapi er en meget blid behandlingsform, hvor kroppens egne ressourcer benyttes til at helbrede sig selv. På den måde kan det for eksempel være muligt at afkorte og afhjælpe et sygdomsforløb. 

Jeg har selv specialiseret mig i zoneterapi til babyer og børn, hvor den blide behandlingsform giver rigtig god mening. Ved zoneterapi til voksne har jeg også rigtig gode erfaringer med at behandle graviditetsgener, stress og meget mere. 

Læs mere om zoneterapi til baby her. 

Læs mere om zoneterapi til børn her.

Læs mere om zoneterapi til gravide her. 

Jeg har selv rigtig gode erfaringer med zoneterapi, hvor jeg kan se, at det hjælper mine kunder. 

Læs mere om referencer fra mine kunder her. 

  

Kontakt mig i dag og hør mere om zoneterapi eller book en tid  

Virker zoneterapi? - Det korte svar: Det er min erfaring. Har du brug for zoneterapi, eller har du lyst til at høre mere om behandling med zoneterapi? Så kan jeg sikkert hjælpe dig. Kontakt mig i dag.

Du finder mine kontaktoplysninger lige her. 

Du kan også vælge at gå direkte til bookning af en tid.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød