Zoneterapi for barn med astmatisk bronkitis

Har du et barn eller en baby med astmatisk bronkitis, så er det vigtigt at du som forældre hjælper barnet på vej til en nemmere dagligdag. For at mindske og afhjælpe barnet med hoste og besværet vejrtrækning, har jeg erfaret, at zoneterapi kan gavne og hjælpe barnet allerede fra en tidlig alder.

Hvordan foregår en behandling af astmatisk bronkitis barn?

Med min zoneterapi mod hoste behandling kan vi sammen sørge for, at dit barns bronkitis sygdom ikke forværres. Med zoneterapi som astmastisk bronkitis alternativ behandling kan antallet af astmaanfald hos dit barn mindskes. 

I min zoneterapibehandling af dit barn, foregår det altid på den mest omhyggelige og milde måde. Jeg sørger altid for, at skabe en god kontakt med baby, inden vi går i gang, så dit barn er rolig og modtagelig i mit forsøg på, at mindske generne i dagligdagen.

 

Hvor længe varer behandlingen?

Alle babyer og børn har selvfølgelig forskellige behov, og jeg fokuserer derfor meget på at aflæse den enkelte, når jeg behandler med zoneterapi, dermed kan jeg udføre den helt rette behandling uden det bliver ubehageligt for baby. I denne proces drager jeg nytte af min baggrund som pædagogisk assistent, hvor jeg i adskillige år har dannet mig erfaringer med børn.

Jeg sætter altid god tid af til behandlinger og tager udgangspunkt i det enkelte barn og dets behov. Det betyder at jeg kan give den rette behandling. Jeg sørger for at skabe en tryghed for barnet, og for større børn snakker jeg med dem om, hvad zoneterapi er. Til de mindre børn er der masser af legetøj og bøger, som er med til at skabe en tryg situation. På den måde sørger jeg for, at de er afslappede og kan nyde behandlingen.

I de fleste tilfælde vil barnet synes godt om de blide tryk og zoneterapien, men man kan godt opleve, at barnet bliver og træt, og derfor varer behandlingerne cirka 25-30 minutter.

En behandling hos mig er hjælp til selvhjælp, så du som forældre får ofte råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt være råd om ændringer i kost, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på.

 

Flere spørgsmål?

Hvis du vil vide mere om zoneterapi til behandling af din babys astmatisk bronkitis, kan du kontakte mig på telefon 50 94 04 04 eller på info@blid-zoneterapi.dk.

Book en tid online her.

 

Gratis videoguide

Hoster dit barn meget, så er her en lille gratis videoguide, der viser dig hvilke zoner du kan trykke på for at styrke dit barns immunforsvar og lindre på hosten.

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød