Zoneterapi for barn med astmatisk bronkitis

Har du et barn eller en baby med astmatisk bronkitis, så er det vigtigt at du som forældre hjælper barnet på vej til en nemmere dagligdag. For at mindske og afhjælpe barnet med hoste og besværet vejrtrækning, har vi erfaret, at zoneterapi kan gavne og hjælpe barnet allerede fra en tidlig alder.

Hvordan foregår en behandling af astmatisk bronkitis barn?

Med vores zoneterapi mod hoste behandling kan vi sammen sørge for, at dit barns bronkitis sygdom ikke forværres. Med zoneterapi som astmastisk bronkitis alternativ behandling kan antallet af astmaanfald hos dit barn mindskes. 

I vores zoneterapibehandling af dit barn, foregår det altid på den mest omhyggelige og milde måde. Vi sørger altid for, at skabe en god kontakt, inden vi går i gang, så dit barn er rolig og modtagelig i vores forsøg på, at mindske generne i dagligdagen.

Søger du behandling af bronkitis hos baby? Så læs mere her

 

Hvor længe varer behandlingen?

Alle babyer og børn har selvfølgelig forskellige behov, og vi fokuserer derfor meget på at aflæse den enkelte, når vi behandler med zoneterapi, dermed kan vi udføre den helt rette behandling uden det bliver ubehageligt for baby. I denne proces drager Merete nytte af sin baggrund som pædagogisk assistent, hvor hun i adskillige år har dannet sig erfaringer med børn.

Vi sætter altid god tid af til behandlinger og tager udgangspunkt i det enkelte barn og dets behov. Det betyder at vi kan give den rette behandling. Vi sørger for at skabe en tryghed for barnet, og for større børn snakker vi med dem om, hvad zoneterapi er. Til de mindre børn er der lidt legetøj, som er med til at skabe en tryg situation. På den måde sørger vi for, at de er afslappede og kan nyde behandlingen.

I de fleste tilfælde vil barnet synes godt om de blide tryk og zoneterapien, men man kan godt opleve, at barnet bliver og træt, og derfor varer behandlingerne cirka 25-30 minutter.

En behandling hos os er hjælp til selvhjælp, så du som forældre får ofte råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt være råd om ændringer i kost, kosttilskud, samt hvilke zoneterapi punkter du med fordel kan trykke på.

 

Flere spørgsmål?

Hvis du vil vide mere om zoneterapi til behandling af din babys astmatisk bronkitis, kan du kontakte os.

Du finder os eksempelvis i zoneterapi Nordsjælland i Hillerød og Charlottenlund, men du kan også finde en behandler i zoneterapi Aarhus og zoneterapi Jyllinge/Roskilde

Book en tid online her.

 

Gratis videoguide

Hoster dit barn meget? Så er her en lille gratis videoguide, der viser dig hvilke zoner du kan trykke på for at styrke dit barns immunforsvar og lindre på hosten.

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook