Babymassage instruktør uddannelse

Som certificeret Tryk & Glad Babymassage instruktør kan du undervise forældre i at give deres egne børn massage og let zoneterapi

I samarbejde med Katrine Birk afholder Merete kurser, hvor du kan blive uddannet som babymassage instruktør. Her lærer du alle teknikkerne til at give zoneterapi, akupressur og babymassage, og samtidig bliver du også uddannet til at kunne holde workshops for forældre.

Med vores babymassage instruktør uddannelse kan du altså give forældre de rette værktøjer til at skabe nærhed og med naturlige teknikker hjælpe deres baby af med forskellige gener.

Du kan se mere information og tilmelde dig kurset her. 

 

Bliv certificeret med en Tryk & Glad Babymassage instruktør uddannelse

Vores uddannelse er mere dybdegående end mange andre former for baby massage kursus, og derfor ender du også med at blive certificeret instruktør i babymassage, og kan selv give al den gode viden videre.

Alle som har lyst til selv at holde kurser, workshops eller blot at videregive viden én-til-én om babymassage kan tilmelde sig uddannelsen. Det er ikke nødvendigt at have særlige forudsætninger eller nogen bestemt viden i forvejen. Uddannelsen egner sig særlig godt til dig, som for eksempel er zoneterapeut, fysioterapeut, jordemoder, massør eller lignende.

Som certificeret Tryk & Glad Babymassage instruktør får du også adgang til en hel masse professionelt materiale, du kan bruge, når du selv afholder workshops.

 

Nærvær og naturlig hjælp mod en lang række gener

På vores babymassage uddannelse går vi ikke kun op i at lære dig babymassage og let zoneterapi, men også at give dig en masse teknikker til at skabe nærvær, en god og rolig stemning og en sund tilknytning mellem forælder og baby. Sådan får man nemlig de bedste resultater og de gladeste babyer.

De mange teknikker du lærer på uddannelsen, kan bruges til at afhjælpe de typiske gener, der opstår hos babyer. Det kan for eksempel være:

 • Ondt i maven
 • Forstoppelse
 • Mellemørebetændelse
 • Forkølelse
 • Søvnproblemer
   

Vi afholder også babymassage kursus for forældre. Læs mere her. 

 

Hvordan foregår uddannelsen?

Uddannelsen består af et stort onlinestudie som studeres på egen hånd, når det passer dig. I onlinestudiet finder du alt teori og praksis, og allerede efter du har studiet online, er du klar til at afholde babymassage workshops. Onlinestudiet svarer til ca. 4 undervisningsdage a 6 timer. 

Derudover består uddannelsen af 3 undervisningsdage med Katrine og Merete, hvor vi samler alt det du har studeret online, øver workshops med babyer og klæder dig bedst muligt på, til at gå ud i verden som babymassage instruktør. 

Du vil blandt andet lære om:

 • Klassisk babymassage
 • 5-elementsmassage
 • Enkelt zoneterapi og akupressur
 • Babys signaler
 • Undervisningspsykologi og hvad du skal være opmærksom på som instruktør
 • Og meget andet…
   

Under uddannelsen vil vi tage udgangspunkt i den populære bog Tryk & Glad babymassage, som Katrine Birk har skrevet.

Læs mere om mig, Merete Kongsmark Andersen, her. 

Læs mere om Katrine Birk her. 

 

Lyder vores babymassage instruktør uddannelse som noget for dig?

Hvis du godt kunne tænke dig både at lære, hvordan du kan hjælpe babyer med gener, og hvordan du kan afholde workshops og give forældre mulighed for selv at hjælpe deres babyer i velkendte rammer derhjemme, så tilmeld dig uddannelsen.

Du kan læse meget mere om uddannelsesforløbet, indholdet i uddannelsen, tilmelding med mere på Katrine Birks hjemmeside.

Læs mere og tilmeld dig her.

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook