Zoneterapi nakkespænding

Nogle babyer fødes med en lille skævhed i nakken. Det kan være svært for forældre at opdage dette, hvilket betyder at babyerne kan få problemer med nakkesmerter og nakkespændinger.

En skævhed i ryggen kan betyde at babyen får en favoritside at ligge på, samt at der kan opstå maveproblemer. Skævheden påvirker Nervus Vargus nerven, hvilket kan forårsage fordøjselesproblemer. 

Zoneterapi nakkespænding afhjælper nakkesmerter

Det er vigtigt at få rettet op på skævhederne, da alle ryggens muskler er under indflydelse af, hvordan nakken bruges.

Når jeg behandler skævheder i ryggen, benytter jeg mig af både kranio sakral terapi og zoneterapi. Med kranio sakral terapi trykker jeg let på ryggen og i nakken. Behandlingen gør, at jeg kan rette babyens ryg ud, så hovedet kan bevæges frit uden smerter.

Zoneterapi nakkespænding følger altid efter behandlingen med kranio sakral terapi. Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte, og sørger for at behandlingen tilpasses så de får det optimale ud af den.

Jeg sætter altid god tid af til behandlingen, så der er tid til, at den lille får mad og kan blive skiftet. Med afsæt i min erfaring ved jeg, at der som regel ikke skal så mange behandlinger til før den lille har det bedre - omkring 3 behandlinger for babyer.

En behandling hos mig er hjælp til selvhjælp, så du som forældre får ofte råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt være råd om:

  • Ændringer i kost
  • Vejrtrækningsøvelser
  • Kosttilskud
  • Hvilke zoner du med fordel kan trykke på

Du kan bestille tid online, eller kontakte mig angående zoneterapi nakkespænding.

Book en tid online her.

Gratis videoguide

Lille gratis videoguide om, hvordan du kan hjælpe din baby, der har en favoritside med at få mere bevæglighed og fleksibilitet i nakken. Zonerne kan også bruges på børn og voksne. :-)

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)

Klinikken

Blid Zoneterapi

Behandlerhuset

Slotsgade 15,1.tv

3400 Hillerød