Zoneterapi nakkespænding

Døjer din baby med spændinger i nakken? Så kan zoneterapi være svaret

Nogle babyer bliver født med en lille skævhed i ryggen eller nakken, og det kan skabe store gener for dit barn. Som forældre kan dette være svært at opdage, men et tegn kan være, at din baby har en favoritside at ligge på. Hos Blid Zoneterapi behandler vi din baby med kranio sakral terapi efterfulgt af zoneterapi nakkespænding, hvor vi, med blide behandlingsmetoder, afhjælper dit barns nakkesmerter. 

 

Har du svært ved at gennemskue din babys symptomer? 

Som forældre kan man ofte opleve både små og store udfordringer med sin babys velbefindende og ofte kan det være svært selv at gennemskue, hvad der kan være galt. I mange tilfælde kan det være nakkespændinger, som er udfordringen hos din baby. Det kan blandt andet komme til udtryk ved, at dit barn har problemer med maven, eller hvis dit barn har en favoritside at ligge på. Når du som forælder oplever, at dit barn ikke er tilpas, vil det også være frustrerende for dig. Nogle gange kan det være svært at gennemskue, hvad det er, dit barn oplever af gener og hvordan I afhjælper det. Det kan vi hjælpe jer med via zoneterapi til baby. 

 

Behandling mod nakkespændinger

Har du mistanke om, at dit barn har problemer med nakken, så kan vi hjælpe med nænsomme behandlinger. Vi udfører blandt andet zoneterapi mod nakkespænding, hvor vi med forskellige metoder får løsnet dit barns spændinger. Når vi behandler skævheder i ryggen, via baby zoneterapi, benytter vi os både af kranio sakral terapi og zoneterapi. Ved kranio sakral terapi trykker vi let på ryg og nakke, afspænder området, så dit barn kan bevæge sit hoved uden smerter eller spændingsproblemer. Når I besøger én af os, sætter vi altid god tid af til behandling, så både du og dit barn kan føle jer trygge. Vores behandlinger er tilpasset den enkelte, så resultatet af behandlingen er så effektfuld som muligt.

 

Du kan også lindre dit barns nakkespændinger derhjemme 

En af metoderne i mit arbejde er blandt andet hjælp til selvhjælp. Det betyder, at vi vejleder i nogle øvelser og tiltag, som du kan udføre derhjemme. Dette inkluderer:

  • Forslag til ændringer i kost
  • Vejrtrækningsøvelser og lignende
  • Forslag til kosttilskud
  • Vejledning i, hvilke zoner du med fordel kan trykke på
     

Hvilke metoder du bør anvende derhjemme afhænger selvfølgelig af, hvilke gener dit barn døjer med samt i hvilket omfang, det begrænser dit barn.

 

Har du eller dit barn andre gener?

Udover nakkespænding zoneterapi udfører vi en række andre behandlinger. Vi har målrettet vores behandlinger alt efter, om vi behandler babyer, børn eller voksne. Derudover udfører vi også zoneterapi på gravide. Her fokuserer vi blandt andet på at afhjælpe den kvalme, som mange gravide døjer med. Du kan læse meget mere om mulighed for behandling samt behandlingsformer her.

 

Blid Zoneterapi er specialist i zoneterapi nakkespænding og meget mere

Filosofien bag vores behandlinger er, at de skal være blide. Formålet er, at din eller dit barns krop skal aktivere de selvheldbredende kræfter - vi hjælper den blot på vej. Selve behandlingen gør dig afslappet og kan tilmed påvirke din mentale tilstand i en positiv retning. Døjer du med gener af forskellig art, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, kan du kontakte én af os her.

Vil du have hjælpe til din babys favoritside eller nakkespændinger, så find den nærmeste behandler her.

Gratis videoguide

Lille gratis videoguide om, hvordan du kan hjælpe din baby, der har en favoritside med at få mere bevæglighed og fleksibilitet i nakken. Zonerne kan også bruges på børn og voksne. :-)

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook