Zoneterapi til spædbørn

Lad mig hjælpe din baby gennem zoneterapi til spædbørn

Som forælder ønsker du naturligvis kun det bedste for dit barn. Derfor kan det være frustrerende, når din baby udviser tegn på ondt i maven eller ikke vil sove. Vi ved, at det som forælder kan være svært at finde en løsning på din babys mave- eller søvnproblemer. Derfor foreslår vi dig at prøve med zoneterapi til spædbørn, så din baby igen kan have det godt.

 

Vi tilbyder specialiseret zoneterapi til spædbørn

Som zoneterapeut har vi specialiseret os inden for zoneterapi til spædbørn og større børn. Spædbørn kan sagtens klare zoneterapi, da behandlingsformen, som er en målrettet baby zoneterapi, som er meget mildere end behandlingsformen til voksne. Zoneterapi til baby giver i stedet tryghed, og der bliver skabt et nærvær mellem spædbarnet og mig som behandler. Der er mange grunde til at vælge zoneterapi til din baby. Det er vores erfaring, at forældre oftest oplever problemer med enten deres babys mave eller søvn, derfor har vi forklaret lidt uddybende om begge tilfælde i nedenstående. 

Du kan læse om babymassage her.

 

Hvis din baby har ondt i maven

Hvis din baby udviser tegn på ondt i maven, kan det muligvis skyldes at nogle børn har tarmsystemer, der ikke er ”modne” nok, når de begynder at spise. Dette skaber luft i maven, og kan forårsage skrigeture og et grædende barn.

Har dit spædbarn ondt i maven? Så kan du læse mere om zoneterapi til spædbørn mod mavekneb her

 

Hvis din baby har søvnproblemer

Mange forældre oplever problemer med deres spædbørn søvn. Den blide berøring fra zoneterapien har en afslappende effekt på barnet, og flere forældre beretter om, at deres spædbarn lettere falder i søvn allerede efter få behandlinger.

Du kan læse mere om fordelene ved at anvende zoneterapi til spædbørn med søvnproblemer her 

Du kan også læse mere generelt om baby zoneterapi her. 

 

Sådan forløber en zoneterapibehandling for din baby

Under behandlingen trykker vi på de forskellige zoner under fødderne på din baby, så vi kan behandle de forskellige områder af barnets krop. Zoneterapi spædbørn er, som tidligere nævnt, meget mildt, fordi de ikke kan tåle lige så meget som voksne. Dette betyder både, at din babys behandling ikke varer lige så lang tid som ved voksne - typisk tager den kun mellem 10-20 minutter. Ligeledes bliver den også udført med et langt blidere tryk.

Vi tager naturligvis altid udgangspunkt i dit barn, når vi udfører zoneterapi og sørger for, at det får den rette behandling. Derudover sætter vi altid god tid af til behandlingen, så der er tid til, at den lille får mad og kan blive skiftet. Med afsæt i vores erfaring ved vi, at der som regel ikke skal så mange behandlinger til, før din baby har det bedre – typisk omkring 3 behandlinger for spædbørn.

En behandling hos os er også hjælp til selvhjælp, så du får gode råd med hjem om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt andet være:

  • Ændringer i kost
  • Vejrtrækningsøvelser
  • Kosttilskud
  • Hvilke zoner du kan trykke på

 

Har du spørgsmål omkring zoneterapi til dit spædbarn?

Hvis du har nogle spørgsmål omkring zoneterapi til spædbørn, eller ønsker at booke en behandling, er du mere end velkommen til at kontakte os. Find den nærmeste behandler her. Du kan også booke en tid igennem vores onlinesystem her. 

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook