Behandlerlokale til leje

Skønt lyst behandlerrum til leje i Hillerød (Alle dage er optaget i øjeblikket)

Leder du efter et sted, hvor du kan udføre behandlinger inden for massage, alternativ behandling, velvære eller noget helt fjerde? Så har vi lige nu et dejligt behandlerlokale til leje i Slotsmøllen i Hillerød. Leder efter et lokale som du kan bruge 1-4 dage om ugen, så er du mere end velkommen til at kontakte os ved interesse.

 

Søger du et behandlerlokale til leje?

I Slotsmøllen, Slotsgade 65C 2.th i Hillerød, har vi lige nu et dejligt lyst behandlerlokale ledigt, som vi gerne vil leje ud til én der, ligesom os, værner om stor faglighed, god kundeservice og kollegialt fællesskab. Nedenfor kan du læse mere om, hvad der er inkluderet i lejen af lokalet:

  • Cirka 10 kvm lyst behandlerlokale
  • Mulighed for alt fra 1-4 faste ugedage
  • Adgang til dejligt venterum, toilet og køkken samt vaskemaskine mm.
  • I lejen er der inkluderet ugentlig rengøring, vinduespolering og parkeringstilladelse (på klinikdagen)

 

Hvem er vi? 

Du kommer til at indgå i et klinikfællesskab med fire søde og dygtige kvinder, der alle beskæftiger sig med behandlingsformer, der har det formål at skabe balance og velvære i menneskers liv. Derfor ser vi også gerne, at du via dine behandlingsformer har samme formål. I klinikken kommer du til at dele fællesarealer med:

Selvom vi hver især har forskellige og individuelle behandlingsformer, så prioriterer vi at holde frokost sammen hver dag, så der er tid til at vende stort og småt. Vi sætter nemlig pris på at kunne sparre fagligt med hinanden, samtidig med at vi nyder at kunne dele hverdagsoplevelser. Selvom vi alle fire driver hver vores selvstændige virksomhed, så arrangerer vi hvert år både sommerfest og julefrokost. Dét kunne vi rigtig godt tænke os, at du også bliver en del af.

 

Har du brug for at høre mere, så kontakt os endelig

Hvis du synes, at det lyder interessant med vores behandlerlokale til leje så kontakt os endelig. Har du nogle spørgsmål til faciliteterne, eller har du lyst til at komme og se lokalet, så er du mere end velkommen. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

 

Udlejningspris: 

 

                         LEJE                                              RENGØRING                                  I ALT                                                                    

1 DAG                1.400,00 KR.                                  150,00 KR.                                     1.550,00 kr.

2 DAGE              2.300,00 KR.                                  250,00 KR.                                     2.550,00 kr.

3 DAGE              3.000,00 KR.                                  350,00 KR.                                     3.350,00 kr.     

4 DAGE              3.600,00 KR.                                  450,00 KR                                      4.050,00 kr.

5 DAGE              4.050,00 KR.                                  550,00 KR.                                     4.600,00 kr.

 

Lejen inkluderer: varme, el, vand, gratis parkering på klinik dagene samt brug af fællesareal og vaskemaskine.

Rengøring inkluderer: rengøring 1 gang om ugen, vinduespolering, blomster i venterummet, vaskemiddel, opvaskemaskine tabs mm.

Vaskemaskine er til klinik brug og må kun køre om aftenen.

Depositum: 3 måneders husleje

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød