Behandlerlokale til leje

Skønt lyst behandlerrum til leje i Hillerød 

Leder du efter et sted, hvor du kan udføre behandlinger inden for massage, alternativ behandling, velvære eller noget helt fjerde? Så har vi lige nu et dejligt behandlerlokale til leje i Slotsmøllen i Hillerød. Leder du efter et lokale som du kan bruge 1 dag om ugen, så er du mere end velkommen til at kontakte os ved interesse. Den ledige dage er fredag.

 

 

Søger du et behandlerlokale til leje?

I Slotsmøllen, Slotsgade 65C 2.th i Hillerød, har vi lige nu et dejligt lyst behandlerlokale ledigt, som vi gerne vil leje ud til én der, ligesom os, værner om stor faglighed, god kundeservice og kollegialt fællesskab. Nedenfor kan du læse mere om, hvad der er inkluderet i lejen af lokalet:

 • Cirka 10 kvm lyst behandlerlokale
 • Mulighed for alt fra 1 fast ugedage
 • Adgang til dejligt venterum, toilet og køkken samt vaskemaskine mm.
 • I lejen er der inkluderet ugentlig rengøring, vinduespolering og parkeringstilladelse (på klinikdagen)

 

Hvem er vi? 

Du kommer til at indgå i et klinikfællesskab med seks søde og dygtige kvinder, der alle beskæftiger sig med behandlingsformer, der har det formål at skabe balance og velvære i menneskers liv. Derfor ser vi også gerne, at du via dine behandlingsformer har samme formål. I klinikken kommer du til at dele fællesarealer med:

 • Dorrit Dall-Hansen - zoneterapeut, kranio sakral terapeut, coach og mentaltræner
 • Merete Andersen - zoneterapeut, Bachterapeut og babymassage instruktør
 • Anne Nejst - mensendieck instruktør
 • Pia Vallenhof - mensendieck instruktør
 • Lina Martinussen - zoneterapeut
 • Sofie Bælum Hansen - Coach
 • Ida Kisku - Mindbody Medicine Denmark
   

Selvom vi hver især har forskellige og individuelle behandlingsformer, så prioriterer vi at holde frokost sammen hver dag, så der er tid til at vende stort og småt. Vi sætter nemlig pris på at kunne sparre fagligt med hinanden, samtidig med at vi nyder at kunne dele hverdagsoplevelser. Hver anden måned holder vi klinikmøde, hvor vi alle mødes en aften til lidt hyggeligt samvær. Selvom vi alle driver hver vores selvstændige virksomhed, så arrangerer vi hvert år både sommerfest og julefrokost. Dét kunne vi rigtig godt tænke os, at du også bliver en del af.

 

Har du brug for at høre mere, så kontakt os endelig

Hvis du synes, at det lyder interessant med vores behandlerlokale til leje så kontakt os endelig. Har du nogle spørgsmål til faciliteterne, eller har du lyst til at komme og se lokalet, så er du mere end velkommen. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

 

Udlejningspris: 

 

                         LEJE                                              RENGØRING                                  I ALT                                                                    

1 DAG                1.400,00 KR.                                  175,00 KR.                                     1.575,00 kr.

2 DAGE              2.300,00 KR.                                  275,00 KR.                                     2.575,00 kr.

3 DAGE              3.000,00 KR.                                  375,00 KR.                                     3.375,00 kr.     

4 DAGE              3.600,00 KR.                                  475,00 KR                                      4.075,00 kr.

5 DAGE              4.050,00 KR.                                  575,00 KR.                                     4.625,00 kr.

Lejen er pr. måned og dækker det valgte antal faste ugedage.

 

Lejen inkluderer: varme, el, vand, gratis parkering på klinik dagene samt brug af fællesareal og vaskemaskine til klinikbrug.

Rengøring inkluderer: rengøring 1 gang om ugen, vinduespolering, blomster i venterummet, vaskemiddel, opvaskemaskine tabs mm.

Desinfektion: Der er hånddesinfektion til kunderne og desinfektionsservietter til brug i fællesområderne.

Depositum: 3 måneders husleje

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød