Zoneterapi mod migræne

Har du overvejet zoneterapi mod migræne?

Lider du af migræne og ved du ikke, hvad der kan hjælpe mod dine smerter? Eller har du måske allerede prøvet forskellige former for medicin uden, at det rigtig har hjulpet mod din migræne? Så vil jeg anbefale dig at prøve med zoneterapi mod migræne. Faktisk oplever hele 8 ud af 10 personer, at deres migræne forsvinder enten helt eller delvist efter behandling med zoneterapi.

 

Hvad hjælper mod migræne?

Der findes ingen behandling eller medicin, der er garanteret at kurere migræne. Dog har zoneterapi vist sig at have en positiv effekt som migræne behandling hos dem der lider af migræne. Nogle slipper endda helt af med migrænen efter behandlingen.

Foruden min zoneterapeutuddannelse har jeg også taget kurser i både Orthomolekylær Medicin og Cranio Sakral Terapi. Dette betyder for dig, at jeg ikke alene yder zoneterapibehandling mod din migræne, men også rådgiver dig om, hvad du selv kan gøre i forhold til eksempelvis kost, motion og øvelser, så din migræne bliver minimeret.

 

Hvad er migræne?

Migræne er en meget smertefuld og ubehagelig form for hovedpine, som kommer i anfald og som oftest lokaliserer sig i den ene side af hovedet. Smerten vil ofte blive ledsaget af kvalme. Derudover viser den sig også ved, at man bliver overfølsom over for næsten alle påvirkninger udefra, såsom lyd og lys. Derfor vil den migræneramte oftest også søge hvile i et mørkt og stille lokale.

Migrænen har derfor også stor indflydelse på den ramtes hverdag, hvor den ramte oftest ikke vil være i stand til hverken at arbejde eller opfylde andre gøremål. Årsagen til migræne er ukendt og der findes ingen garanteret migrænemedicin eller behandling. Det kan ramme alle aldersgrupper, og hovedpinen kan vare alt fra få timer til tre døgn. Selvom den præcise årsag til migræne ikke er kendt, mener forskerne dog, at flere faktorer kan spille ind, for eksempel:

  • Hormonel påvirkning
  • Kost
  • Arvelige faktorer
  • Psykiske faktorer, f.eks. stress

 

Hvis du lider af stress, kan du her læse mere om, hvordan jeg også kan hjælpe dig.

 

Har du nogle spørgsmål om, hvordan jeg også kan hjælpe dig?

Foruden zoneterapi mod migræne har jeg også hjulpet andre med eksempelvis stress, øreproblemer, menstruationssmerter og meget mere.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil vide, hvordan jeg ved hjælp af zoneterapi kan hjælpe dig med din migræne. Du kan enten kontakte mig på tlf. 50 94 04 04, sende en mail på info@blid-zoneterapi.dk eller booke en tid gennem mit onlinesystem her på siden.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød