Zoneterapi mod migræne

Har du overvejet zoneterapi mod migræne?

Lider du af migræne og ved du ikke, hvad der kan hjælpe mod dine smerter? Eller har du måske allerede prøvet forskellige former for medicin uden, at det rigtig har hjulpet mod din migræne? Så vil vi anbefale dig at prøve med zoneterapi mod migræne. Faktisk oplever hele 8 ud af 10 personer, at deres migræne forsvinder enten helt eller delvist efter behandling med zoneterapi.

 

Hvad hjælper mod migræne?

Der findes ingen behandling eller medicin, der er garanteret at kurere migræne. Dog har zoneterapi vist sig at have en positiv effekt som migræne behandling hos dem der lider af migræne. Nogle slipper endda helt af med migrænen efter behandlingen.

Vi ikke alene yder zoneterapibehandling mod din migræne, men vi rådgiver dig også om, hvad du selv kan gøre i forhold til eksempelvis kost, motion og øvelser, så din migræne bliver minimeret.

 

Hvad er migræne?

Migræne er en meget smertefuld og ubehagelig form for hovedpine, som kommer i anfald og som oftest lokaliserer sig i den ene side af hovedet. Smerten vil ofte blive ledsaget af kvalme. Derudover viser den sig også ved, at man bliver overfølsom over for næsten alle påvirkninger udefra, såsom lyd og lys. Derfor vil den migræneramte oftest også søge hvile i et mørkt og stille lokale.

Migrænen har derfor også stor indflydelse på den ramtes hverdag, hvor den ramte oftest ikke vil være i stand til hverken at arbejde eller opfylde andre gøremål. Årsagen til migræne er ukendt og der findes ingen garanteret migrænemedicin eller behandling. Det kan ramme alle aldersgrupper, og hovedpinen kan vare alt fra få timer til tre døgn. Selvom den præcise årsag til migræne ikke er kendt, mener forskerne dog, at flere faktorer kan spille ind, for eksempel:

  • Hormonel påvirkning
  • Kost
  • Arvelige faktorer
  • Psykiske faktorer, f.eks. stress

 

Hvis du lider af stress, kan du her læse mere om, hvordan vi også kan hjælpe dig.

 

Har du nogle spørgsmål om, hvordan vi også kan hjælpe dig?

Foruden zoneterapi mod migræne har vi også hjulpet andre med eksempelvis stress, øreproblemer, menstruationssmerter og meget mere.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide, hvordan vi ved hjælp af zoneterapi kan hjælpe dig med din migræne. Find kontaktoplysninger på behandlerne her eller book en tid online her..

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook