Hvad er zoneterapi?

Blid behandlingsform der kan afhjælpe gener og problemer hos børn og voksne

Zoneterapi er en alternativ behandlingsform, som kan afhjælpe gener ved en lang række forskellige problemer i kroppen. Når der opstår gener i kroppen, kan der være brug for at hjælpe den på vej i sin egen helbredelse. Ved zoneterapi gives der blide tryk under foden, og forskellige zoner på kroppen bliver derved stimuleret til at genoprette deres naturlige balance. Læs videre her for at lære mere om, hvad er zoneterapi.

 

Hvad er zoneterapi? – Kort fortalt…

Zoneterapi tager udgangspunkt i kroppens naturlige zoner og selvhelbredende kræfter. Ved zoneterapi arbejdes der med udgangspunkt i, at hele kroppen er inddelt i forskellige områder, som er afspejlet i delområder af kroppen. Nede under fødderne findes forskellige zoner, som tilsammen har forbindelse til alle kroppens områder. Det vil sige, at alle zonerne der er afspejlet i fødderne, fungerer som et kort over hele kroppens områder.

Ved zoneterapi gives der blide tryk på netop dét sted under foden, som er forbundet til det tilsvarende område i kroppen, hvor problemet sidder. Zoneterapi behandling kan afhjælpe en lang række problemer ved at løsne op for positiv energi og aktivere kroppens egne helbredende energier og kræfter.

 

Hvad kan zoneterapi afhjælpe?

Zoneterapi kan være en effektiv behandling til at afhjælpe gener ved en lang række udfordringer i kroppen. Terapien kan hjælpe både børn og voksne, og jeg har god erfaring med, at zoneterapi ikke kun kan gavne fysisk, men også give en positiv mental udvikling.

Zoneterapi kan blandt andet give en positiv effekt ved:  

 

Zoneterapi foregår ved, at der gives blide tryk på forskellige punkter under foden, som har forbindelse til det berørte område på kroppen.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du er interesseret i en behandlingsform som zoneterapi, men har spørgsmål til om terapien kan afhjælpe et specifikt problem hos dit barn eller dig selv. Så kan jeg rådgive dig i forhold til, om zoneterapi vil være det rette valg. Det er ikke nødvendigt med en henvisning fra lægen for at få zoneterapi.

Find svar på de mest stillede spørgsmål i min FAQ her. 

 

Blid zoneterapi til babyer og børn

Zoneterapi er en blid behandlingsform, som kan afhjælpe en lang række af de mest almindelige problemer, som spædbørn eller lidt større babyer kan lide af. På grund af den nænsomme form for behandling kan zoneterapi bruges til helt små babyer.

Når babyer behandles med zoneterapi varer behandlingen i kortere tid, end når voksne behandles. Derudover er behandlingen endnu mere nænsom og blid ved babyer. Jeg sørger for at skabe en god atmosfære, hvor din baby kan føle sig tryg, men behandlingens længde vil også naturligt blive tilpasset barnets humør. De fleste babyer og børn finder terapien afslappende.

Med zoneterapi kan roen og balancen genoprettes i barnets krop, og hverdagen kan blive nemmere for hele familien.

Se mere om min baggrund og erfaringen inden for zoneterapi og zoneterapi børn her. 

Se mere om zoneterapi spædbørn her. 

 

Vil du gerne høre mere eller bestille en tid? Kontakt mig i dag

Er du stadig interesseret i at høre mere om, hvad er zoneterapi, eller vil du booke en tid, så tøv ikke med at kontakte mig eller udfylde min kontaktformular.

Zoneterapi kan være gavnligt for både børn og voksne. Jeg behandler folk i alle aldersgrupper, men har specialiseret mig i zoneterapi til babyer og børn.

Find mine kontaktoplysninger her. 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød