Styrk dit immunforsvar

Nogle børn bliver oftere ramt af sygdomme end deres kammerater, fordi deres immunforsvar er lavt.

Om det er langvaring forkølelse, mellemørebetændelse eller noget helt andet, så har jeg gode erfaringer med at styrke immunforsvaret hos børn gennem behandlinger med zoneterapi.

 

Styrk dit immunforsvar ved hjælp af zoneterapi

Det er vigtigt at være opmærksom på børns helbred. Et lavt immunforsvar kan tage energien til at lege og lære fra børnene, og det giver ofte anledning til megen bekymring og frustration hos forældrene. Som zoneterapeut oplever jeg, at zoneterapi har en meget gavnlig effekt på børn med dårligt immunforsvar.

Gennem blide behandlinger med zoneterapi begynder børnene at slappe af, så kroppen kommer i balance og deres immunforsvar styrkes. En travl hverdag hænger nemlig ofte sammen med lavt immunforsvar, og her hjælper zoneterapien med at løsne spændingerne i kroppen hos børnene, så de står stærkere over for diverse sygdomme.

Prøv også zoneterapi mod forkølelse eller kronisk forkølelse.

 

Zoneterapi med øje for dit barns symptomer og behov

Når jeg behandler dit barn med zoneterapi, gør jeg det blidt og nænsomt. Ingen børn er ens, så jeg har altid øje for dit barns symptomer og behov. Kun på den måde kan jeg give den rette behandling og samtidig gøre forløbet til en god oplevelse for alle parter. Jeg har tidligere arbejdet som pædagogisk assistent, så min erfaring i arbejdet med børn er stor og en styrke, jeg trækker på hver gang, jeg udfører blid zoneterapi til børn.

Jeg sørger for at skabe en tryghed for barnet, og for større børn snakker jeg med dem om, hvad zoneterapi er. Til de mindre børn er der masser af legetøj og bøger, som er med til at skabe en tryg situation. På den måde sørger jeg for, at de er afslappede og kan nyde behandlingen.

Når jeg sammensætter et behandlingsforløb til dit barn, sker det altid i samråd med dig, og jeg sikrer mig hver gang, at barnet føler sig i trygge hænder. Det gør jeg blandt andet ved at forklare barnet om behandlingsformen på barnets præmisser. At du og dit barn føler sig tilpas i processen er en forudsætning for, at zoneterapien styrker dit barns immunforsvar.

En behandling hos mig er hjælp til selvhjælp, så du som forældre får ofte råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt være råd om ændringer i kost samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på.

Hvis dit barn fortæller, at det gør ondt når jeg tisser, er det mulige tegn på blærebetændelse.

Blid zoneterapi kan også hjælpe dit barn, hvis det har eksem. Det kan du læse mere om her. 

Styrk dit barns immunforsvar gennem behandlinger med zoneterapi ved at kontakte mig på tlf. 50 94 04 04 eller pr. mail på info@blid-zoneterapi.dk.

Book en tid online her.

 

Gratis videoguide

Sådan styrker du dit barns immunforsvar med zoneterapi. Gratis videoguide med alle de gode zoneterapi punkter som hjælper dit barns til et bedre immunforsvar.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød