Zoneterapi graviditetskvalme

Blid zoneterapi hjælper dig til at kunne slappe af

Under din graviditet kan du være ude for at opleve flere forskellige former for gener. Graviditetskvalme kan være en af dem. Kvalmen kan variere meget i styrke, og i nogle tilfælde kan den være så slem, at det kan resultere i en sygemelding og at man ikke kan passe sit arbejde. 

Graviditetskvalme behandling med zoneterapi kan afhjælpe problemet, så du igen får energi og overskud og kan nyde din graviditet. Zoneterapi er en behandlingsform, hvor jeg med blide tryk under fødderne, påvirker nogle zoner der kan skabe balance i din krop og sætter gang i kroppens egen selvhelbredelse.

Her kan du læse mere om zoneterapi graviditet, og hvordan det kan afhjælpe dine gener

 

Hvordan foregår behandlingen med zoneterapi graviditetskvalme?

  • Hos Blid Zoneterapi udfører jeg behandlinger i lyse og rolige omgivelser. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i lokalet under hele forløbet.
  • Den første behandling starter altid ud med en samtale, hvor dine problemer bliver kortlagt.
  • Jeg lytter til dig og tager hensyn till netop din situation.
  • Ud fra samtalen tilpasser jeg zoneterapien, så du får det mest optimale ud af din behandling. Jeg har god erfaring med behandling af graviditetsgener, så du kan trygt dele dine tanker og bekymringer med mig.
  • Vi finder en løsning, og jeg guider dig gennem hele forløbet.

 

Zoneterapien medvirker til en følelse af ro og balance, samtidig med at der sker en afspænding i kroppen. Den første behandling inkl. journal varer ca. 1,5 time. Hvor mange behandlinger, du får brug for, kan variere fra den ene person til den anden og alt afhængig af dit problem.

Jeg kan også tilbyde zoneterapi graviditetskvalme hjemmebehandling i Hillerød efter aftale.

 

Har du spørgsmål omkring behandlingen?

Jeg holder til på Slotsgade 15, 1.tv. i Hillerød, og hvis du har spørgsmål til zoneterapi graviditetskvalme, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 50 94 04 04 eller på mail info@blid-zoneterapi.dk. Jeg svarer på din henvendelse hurtigst muligt.

Hvis du er i tvivl om, hvor meget en behandling koster, kan du læse mere om prisen for mine behandlinger

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud til din behandling. Hvis du har en sundhedsforsikring, kan de muligvis også dække behandlingen, så hør dem ad.

Du kan betale med kontanter, dankort, Mobilepay. Du kan også købe et gavekort, som kan bruges til alle vores behandlinger inden for zoneterapi. Kender du én, som kunne tænke sig ro og afslapning under sin graviditet, har du her en gaveide, som vedkommende med sikkerhed vil sætte pris på.

Slip af med din kvalme og få den graviditet du har drømt om. – book din tid her.

 

 

Du kan altid kontakte mig på 50 94 04 04 hvis du har spørgsmål, eller booke tid online til din første behandling med zoneterapi.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød