Gavekort Blid Zoneterapi

Glæd én du holder af med et zoneterapi gavekort 

Med et gavekort til Blid Zoneterapi kan du glæde én du holder af med en zoneterapibehandling efter eget valg. Du kan skræddersy gavekortet og selv vælge, om det skal være til en bestemt behandling eller på et specifikt beløb.

Alle kan have gavn af zoneterapi og jeg behandler både babyer, børn og voksne. Hos voksne kan zoneterapi bl.a. afhjælpe stress og graviditetsgener og hos babyer har jeg gode erfaringer med at opnå bedre fordøjelse og søvnmønstre.

Jeg tilbyder et bredt udvalg af forskellige behandlinger, kontakt mig endelig for at høre, hvad jeg kan hjælpe med.

 

Zoneterapi Black Friday

Til Black Friday har jeg 20% på alle gavekort. Udnyt muligheden for at give én du holder af en zoneterapibehandling, der kan give mere energi og større velbefindende.

Du kan købe gavekort til alle mine behandlinger, uanset om det skal være til din veninde, din bror eller din kæreste. Jeg kan også hjælpe, hvis du kender en stresset mor, der kunne bruge lidt hjælp til at give sin baby mere ro og glæde og afhjælpe hyppige udfordringer med fordøjelse, søvn mm. Zoneterapi har også en god forebyggende effekt på mange ting og kan øge både fysisk og mental balance.

Send mig en mail på behandlingsform eller beløb på gavekortet, så trækker jeg 20% fra på fakturaen.

 

Populære behandlinger

Gavekortet kan sammensættes, som du ønsker og hvis modtageren hellere vil have en anden type behandling, end den du vælger, kan den sagtens konverteres til en anden type.

Hvis du ikke ved, hvilken behandling, du gerne vil give, kan du her se nogle af de mest populære behandlinger:

 

Alternativt kan du give et gavekort på et bestemt beløb, så kan modtageren selv vælge behandlingsform.

Man kan også sagtens få gavn af zoneterapi, selvom man ikke har en decideret lidelse. Zoneterapi fungerer godt som middel til vedligehold af et godt helbred og en følelse af velvære. Det kan også bruges forebyggende.

 

Bestil her

Du kan selv vælge, hvilken type gavekort blid zoneterapi, du vil give. Ved køb af en specifik behandling fremgår beløbet ikke. Du kan også købe et gavekort på et bestemt beløb, hvor modtageren selv vælger behandling. Gavekortet kan sendes på mail eller med posten. Ved forsendelse koster det porto oveni gavekortets værdi.

Du kan vælge mellem disse behandlinger:

1. gang zoneterapi til baby/børn u/ 12 år      600 kr.
Zoneterapi baby/barn u/ 12 år                     500 kr.

1. gang zoneterapi voksen                           800 kr.
Zoneterapi voksen                                      600 kr.

Babymassage eneundervisning                    700 kr.
Babymassage hold undervisning                  395 kr.

OBS: Gavekort til babymassage-holdundervisning skal være på 395 kr. 

Send mig en mail med information om, hvilken behandling eller hvilket beløb du ønsker på gavekortet. Dit navn, adresse og om du ønsker det tilsendt på mail eller med post. etaling foregår på MobilePay.

Se mine kontaktoplysninger her. 

Jeg sender en bekræftelse og gavekortet, så snart jeg har mulighed for det, der kan godt gå op til 24 timer før du hører noget.

 

Om mig

Jeg er babyzoneterapeut med over 8 års erfaring og har flere forskellige uddannelser og kurser inden for zoneterapi og babymassage og andre terapiformer som f.eks. coaching. Dette bruger jeg også i mit arbejde med mennesker i mine konsultationer. Jeg er Registreret Alternativ Behandler, hvilket indebærer, at jeg skal holde mig opdateret på de nyeste behandlingsmetoder gennem efteruddannelse.

Læs mere om min baggrund her. 

 

Kontakt mig for mere information om gavekort blid zoneterapi

Kontakt mig endelig, hvis du har nogen spørgsmål eller hvis du gerne vil have et zoneterapi tilbud. Jeg står altid klar til at hjælpe.

Du kan finde mine kontaktoplysninger her. 

 

Gavekort Blid Zoneterapi

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød