Babys søvn

Har din baby svært ved at falde i søvn? 

Søvn er helt afgørende for din babys trivsel og generelle helbred og udvikling. Det kan også være utrolig frustrerende som forælder, hvis ens baby har søvnproblemer. Det er derfor helt naturligt, at man som forælder søger råd og vejledning til spædbørn og søvn, hvis ens baby har søvnproblemer. Heldigvis er der hjælp at hente. Blid zoneterapi afhjælper de fleste babyers søvnproblemer – til glæde for både baby og forældre.

 

Blid zoneterapi - hvordan foregår det? 

Zoneterapi til babyer er en mild form for behandling, som får babyer til at slappe af. Behandlingen foregår med blide og rolige bevægelser, som sikrer, at babyen oplever behandlingen som en tryg og beroligende oplevelse. Babyer kan modtage zoneterapi helt fra fødslen, hvis man finder det nødvendigt. Typisk er 3-5 behandlinger nok til at opnå en god effekt, som sikrer din baby en længerevarende og mere rolig søvn.

Som regel foregår behandlingen ved at din baby enten ligger på briksen eller bliver ammet eller får mad hos mor. Uanset hvad sørger vi for, at din baby føler sig tryg, så behandlingen får den ønskede effekt, som er en mere rolig og stabil søvn.

Det er individuelt, hvor lang tid ad gangen et barn er modtagelig over for zoneterapi. Hver enkelt behandling bliver derfor tilpasset efter barnets reaktioner, humør og energiniveau. En typisk behandling varer mellem 10-25 minutter.

 

Spædbørn og søvn

Det er som forælder vigtigt at huske på, at søvnmønster og søvnbehov varierer fra barn til barn. Der er derfor ikke et decideret facit for, hvor mange timer og hvor længe af gangen et spædbarn bør sove. Der er dog nogle tommelfingerregler, som man kan styre efter. I de første uger sover spædbørn meget, ofte 16-20 timer i døgnet. Fra seksmåneders-alderen vil barnet typisk sove cirka 11 timer om natten og tre timer om dagen. Hvis en baby på seks måneder eller mere vågner fem gange eller mere hver nat, er det en god idé at prøve zoneterapi.

 

Har du brug for hjælp til din babys søvn? Så kontakt os i dag 

Vi har mange års erfaring med spædbørn søvn og zoneterapi, så vi er klar til at hjælpe dit barn af med søvnproblemerne, så du kan få en nemmere hverdag, og dit barn kan trives bedre. Hvis du ønsker at bestille en tid, kan du booke her.

Hvis du har nogle spørgsmål om zoneterapi og søvn spædbørn, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

 

Gratis videoguide

Her får du en gratis videoguide til, hvordan du selv med zoneterapi kan afhjælpe dit barns søvnproblemer og derved give dit barn ro.

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook