Baby med mavesmerter

Ved hjælp af zoneterapi kan jeg afhjælpe din baby med mavesmerter

Det kan være meget frustrerende for både dit spædbarn og dig som forælder, når barnet har smerter i maven. Når det lille barn ikke har det godt, trives resten af familien heller ikke. Gråd er din babys forsøg på at kommunikere, men du kan ikke høre direkte på gråden, hvad der er galt. Det er derfor ikke altid nemt at finde ud af, hvad der er årsagen til smerterne, eller hvordan det skal behandles, så din baby kan få det godt igen.

Som specialist i zoneterapi til babyer har jeg meget erfaring med spædbørn, der har ondt i maven. Du kan derfor stole på, at din baby er i gode hænder hos mig.

Book en tid til din baby her.

Du kan også kontakte mig på telefon 50 940 404 eller mail info@blid-zoneterapi.dk, hvis du har nogle spørgsmål til behandlingen af mavesmerter baby.

 

Hvad kan være årsagen til baby mavekneb?

Der kan være flere forskellige årsager til baby mavesmerter. Nogle af dem kan være seriøse, så det er vigtigt at være opmærksom og reagere, når mavesmerterne tager til.

Ondt i maven kan bl.a. være tegn på, at din baby har kolik eller forstoppelse.

 

Hvordan foregår behandlingen mod mavekneb spædbørn?

Når du leder efter baby ondt i maven behandling, er zoneterapi en blid og naturlig behandlingsform mod spædbørn mavekneb. Når du kommer ind med din baby til behandling mod baby mavesmerter, vil jeg først trykke meget let på forskellige zoner på din babys krop. Jeg er meget opmærksom på signalerne, som din baby sender under hele behandlingen, så jeg kan stimulere de rigtige punkter til at afhjælpe babyens mavesmerter. Behandling af mavekneb på baby kræver som regel 3 behandlinger til at afhjælpe smerterne, men en effekt plejer at vise sig hurtigt, og de fleste spædbørn nyder behandlingen. Jeg sætter god tid af, til at din baby kan nå at få mad og blive skiftet.

Under behandlingsforløbet giver jeg også dig som forælder nyttige råd til, hvad du selv kan gøre derhjemme for at forebygge eller forhindre, at din baby får ondt i maven.

Du kan bl.a. få råd til:

  • Hvilke ændringer du bør foretage i din babys kost
  • Hvilke kost tilskud din baby bør tage
  • En række vejrtrækningsøvelser
  • Hvilke zoner du sikkert kan trykke på selv.

 

Du har også mulighed for at læse mere om, hvordan zoneterapi kan hjælpe, hvis din baby har ondt i maven her

 

Du kan modtage en gratis video guide til, hvordan du kan afhjælpe din baby med mavesmerter ved at tilmelde dig her.

Har du yderligere spørgsmål til mavekneb baby eller andet, kan du udfylde kontaktformularen nederst på siden, og jeg besvarer med glæde din henvendelse snarest.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød