Mavekneb baby

Døjer din baby med mavekneb? Blid zoneterapi kan hjælpe din baby af med sine mavesmerter 

Der kan være mange årsager til, at din baby har ondt i maven, men det kan tit være svært at vide præcis hvorfor. Det kan føre til mange frustrationer for både dig som forældre, men også for din baby. Uanset hvad årsagen er, så er det altid vigtigt at du som forælder reagerer på baby mavesmerter.

Vi har stor erfaring med at hjælpe baby med ondt i maven, og med blid zoneterapi kan du være sikker på, at både du og din baby kan føle jer trygge.

 

Hvordan behandles baby mavekneb?

Zoneterapi er en metode til at hjælpe din baby af med ondt i maven, og er samtidig en både blid og skånsom behandlingsform. Vi har mange års erfaring med blid zoneterapi til babyer og større børn og ved derfor, hvordan vi lige præcis kan hjælpe din baby.

En behandling med blid zoneterapi for din baby starter ud med, at vi først trykker meget blidt på forskellige zoner på din babys krop, så vi kan finde de helt rigtige punkter der skal stimuleres, for at hjælpe din baby af med sine mavesmerter. Vi har undervejs et stort fokus på din baby og sørger hele tiden for at være opmærksom på de signaler, din baby sender.

Udover at afhjælpe din babys mavesmerter ved hjælp af zoneterapi, giver vi dig undervejs også råd mod mavekneb baby, og hjælper dig med, hvordan du selv kan benytte zoneterapi på din baby derhjemme, eller forebygge, at baby får ondt.

Disse råd kan bl.a. være:

  • Ændringer i din babys kost
  • Gode kosttilskud, der vil hjælpe med at forebygge smerter
  • Vejtrækningsøvelser

Din baby vil mærke en hurtig forskel efter en behandling med blid zoneterapi, men det tager normalt omkring 3 behandlinger, før mavesmerterne er helt fortaget. Vi sætter altid god tid af til behandlingerne, og du kan være sikker på, at du og din baby er i trygge hænder hele tiden.

Du kan booke tid til dig og din baby her.

 

Zoneterapi kan hjælpe din baby med mere end ondt i maven

Mavesmerter, forstoppelse og andre gener i maven er problemer, som vi kan hjælpe din baby med. Med blid zoneterapi kan vi dog også hjælpe din baby med andre ting, og få dem bragt tilbage i balance.

Det kan f.eks. være:

 

Kontakt Blid Zoneterapi og hør, hvordan jeg kan hjælpe din baby 

Har du spørgsmål angående ondt i maven baby, eller overvejer du om zoneterapi er løsningen for, at din baby kan komme af med sine mavegener? Så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan finde vores kontaktoplysninger her. 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook