Baby zoneterapi

Hvorfor vælge zoneterapi til din baby?

Som forælder ønsker du, at din baby er glad og trives, og det kan derfor være svært og ubehageligt, når dette ikke er tilfældet. Det kan nemt påvirke hele familien negativt, hvis din baby er ked af det eller har vedvarende smerter. Som forælder kan det være vanskeligt at gennemskue, hvorfor netop din baby er ked af det, eller hvad årsagen til smerterne er. Tegnene kan også være svære at skelne imellem, da din babys eneste måde at kommunikere på er via gråd.

Jeg har mange års erfaring som zoneterapeut, og det er min oplevelse, at zoneterapi kan være løsningen, når din baby har smerter eller er meget ked af det. Når jeg udfører baby zoneterapi ,er det med blide og rolige bevægelser, så dit barn får en tryg og behagelig oplevelse.  

 

Hvornår kan zoneterapi hjælpe din baby?

Jeg har rigtig god erfaring med, at bestemte baby zoneterapi punkter kan skabe balance i din babys system og hjælpe din guldklump af med mange forskellige typer problemer såsom:

 

Du og din baby er i trygge hænder

Hos Blid Zoneterapi tager jeg mig god tid til behandlingerne for at sikre, at både du og din baby føler jer trygge. Selve behandlingen vil typisk tage mellem 10-25 minutter, og der vil naturligvis også være tid til både bleskift og mad til den lille under behandlingen.

Min tilgang til behandlingen er blid og naturlig, og mit rolige væsen skaber en nærværende og mild stemning, som din baby vil lade sig påvirke positivt af. Jeg tager altid udgangspunkt i netop dit barn, og jeg sørger for hele tiden at holde øje med din babys signaler, imens behandlingen forløber.

Min erfaring siger mig, at der ikke skal så mange behandlinger til, før at din baby trives igen – ofte er omkring 3 behandlinger nok.

Du vil altid gå herfra med gode råd til, hvordan du selv kan skabe balance hos din baby derhjemme. Det vil blandt andet være råd om, hvilke punkter du selv blidt kan trykke på, ændringer i din babys kost, kosttilskud som din baby bør få samt vejrtrækningsøvelser.

Klik her og se mine små videoer om, hvordan du selv kan yde zoneterapi på din baby.

Du kan også læse mere om zoneterapi til spædbørn her. 

 

Baby zoneterapi skaber gode forbindelser

Ønsker du selv at gøre noget for din baby? Så er zoneterapi en oplagt mulighed for at knytte et tættere bånd mellem jer. Den nænsomme fysiske kontakt mellem jer og dit kærlige nærvær giver dig som forælder en aktiv rolle i din babys velvære og smertelindring.

Er du interesseret i at lære mere om baby zoneterapi, eller har du spørgsmål til de forskellige behandlinger, så ring til mig på tlf. 50 940 404 eller skriv en mail på info@blid-zoneterapi.dk.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød