Baby zoneterapi

Hvorfor vælge zoneterapi til din baby?

Som forælder ønsker du, at din baby er glad og trives, og det kan derfor være svært og ubehageligt, når dette ikke er tilfældet. Det kan nemt påvirke hele familien negativt, hvis din baby er ked af det eller har vedvarende smerter. Som forælder kan det være vanskeligt at gennemskue, hvorfor netop din baby er ked af det, eller hvad årsagen til smerterne er. Tegnene kan også være svære at skelne imellem, da din babys eneste måde at kommunikere på er via gråd.

Vi har mange års erfaring som zoneterapeut, og det er vores oplevelse, at zoneterapi kan være løsningen, når din baby har smerter eller er meget ked af det. Når vi udfører baby zoneterapi ,er det med blide og rolige bevægelser, så dit barn får en tryg og behagelig oplevelse.  

 

Hvornår kan zoneterapi hjælpe din baby?

Vi har rigtig god erfaring med, at bestemte baby zoneterapi punkter kan skabe balance i din babys system og hjælpe din guldklump af med mange forskellige typer problemer såsom:

 

Du og din baby er i trygge hænder

Hos Blid Zoneterapi tager vi os god tid til behandlingerne for at sikre, at både du og din baby føler jer trygge. Selve behandlingen vil typisk tage mellem 10-25 minutter, og der vil naturligvis også være tid til både bleskift og mad til den lille under behandlingen.

Vores tilgang til behandlingen er blid og naturlig, og mit rolige væsen skaber en nærværende og mild stemning, som din baby vil lade sig påvirke positivt af. Vi tager altid udgangspunkt i netop dit barn, og vi sørger for hele tiden at holde øje med din babys signaler, imens behandlingen forløber.

Vores erfaring siger os, at der ikke skal så mange behandlinger til, før at din baby trives igen – ofte er omkring 3 behandlinger nok.

Du vil altid gå herfra med gode råd til, hvordan du selv kan skabe balance hos din baby derhjemme. Det vil blandt andet være råd om, hvilke punkter du selv blidt kan trykke på, ændringer i din babys kost, kosttilskud som din baby bør få samt vejrtrækningsøvelser.

Klik her og se mine små videoer om, hvordan du selv kan yde zoneterapi på din baby.

Du kan også læse mere om zoneterapi til spædbørn her. 

 

Baby zoneterapi skaber gode forbindelser

Ønsker du selv at gøre noget for din baby? Så er zoneterapi en oplagt mulighed for at knytte et tættere bånd mellem jer. Den nænsomme fysiske kontakt mellem jer og dit kærlige nærvær giver dig som forælder en aktiv rolle i din babys velvære og smertelindring.

Er du interesseret i at lære mere om baby zoneterapi, eller har du spørgsmål til de forskellige behandlinger, så kontakt den nærmeste behandler.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne? Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikker

Hillerød

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen
Slotsgade 65C 2.th
3400 Hillerød

Mail info@blid-zoneterapi.dk

Telefon 5094 0404

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Jyllinge

Blid Zoneterapi

Din Stund
Hagenæs 45
4040 Jyllinge

Mail kontakt@dinstund.dk

Telefon 52114380

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Aarhus

Blid Zoneterapi

Stefanie Vinther
Elkjærvej 36, lokale 3,
niveau 1,
8230 Aarhus

Mail stefaniev@live.dk 

Telefon 30328999

Hverdage 8:00-17:00

facebook

Gentofte

Blid Zoneterapi

Reflex & Massage​
Brogårdsvej 22,
2820 Gentofte

 

Mail reflexogmassage@gmail.com

Telefon 4299 5100

Hverdage 8:00-17:00

facebook